No ja za to tak nejak nemuzu.
Je fakt ze toho je ted hrozne moc a nikde nikdo nestiha :roll: ani RC4WD,
ja uz plno vyroby presouvam do ciny protoze je to jedina moznost jak zrychlit a predevsim zlepsit sluzby.
Ted dokonce prechazim na novej typ vyroby zahradek prave kvuli casu no a co je nejdulezitejsi i cene :wink:
vcera jsem i probiral se znamim porizeni 3D tiskarny,ze ji zainvestuju kdyz na tom bude delat,tak uvidime.
No já třeba čekám na pružiny od Traxxasu od 12.12.2011 a pořád nic.A Traxxas má taky výrobu v Číně,ale jen pro Evropu a taky to tak vypadá podle kvality :-(
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Co se toho Bruisera týče, tak by mě zajímalo, kterej lumen vymyslel, že abych jel 4WD musí bejt zařazená jednička a na tu akci musím držet páčku na rádiu do leva. To fakt vymejšlí nikdo, kdo s těma autama snad nikdy nejezdil, ne?
Chlapci si toho nabrali nejak moc,kdyz se podivas na stranky v USA tak je tam 59 TF2 predobjednanejch a to tam neni v tom tech mejch 9,ty jsou objednany mailem :roll: a samozrejme i jinech dealeru.
nejhorsi je ze si nemuzu vyskakovat,ja jim taky objednavky dodavam pomalu mesic,zrovna ted jim jednu vysim,ale uz ta tolerance je vzajemna takze pohoda.
Aspon se pak clovek vic tesi,ja myslim ze kdyz se blizi ty vanoce tak ze to do te doby bude :twisted: :twisted: :twisted: