už se mi na tom nechce vubec delat......
Ale i tak mám nejaké zmeny, nápravy komodo nahradili jeté RC4WD D40, včera jsem tam nakoupil nové nerez šroubky, ložiska, ale porad citim jak kdybych tam mlel jemnej písek a to jsem namazal vazelínou nigrin na kuličkové ložiska, ješte to pak vyčistím a namažu grafitovou, možná to pomuže,...
Napravy se mi líbí, zvlášť proto, protože jsou na 0,001mm presné frézované, ale potrebujou nové predni osičky, a hrušky jak T-rexy, nebo alespon jak HL napravy, to by taky mnelo pasovat, zadni jsem nechal otevrenou, at se to snadneji otáčí, predni náprava bude hnaná, takže náhon jen na zadek, už jsem v takovém stadiu, že mne nebaví jezdit pomalu jak šnek, ale blbnout s tim, proto taky ten motor, težké plechy, kazdany ze summita,...
Kastle je tak jak byla, posledni dny sochám predni masku, celkem to jde, jen ja tam naseru furu lepidla, pak to zakriju plastama, ty zmeknou a mohu dlouho čekat až to vytvrdne,... A to mne celkem sere..
Tedka budu potrebovat nejakého machra co mi na plošný spoj naletuje SMD, chci udelat to denni sviceni jak si ted každej .... dává .... Nalakuju to na smoke black, auto bude v černém matném autolaku, dokud se nenaučím s nim jezdit
snad tenhle týden budu mít od majusaka díly z laseru a budu moct pokračovat, pomalu.. Dremelku musim odnést na reklamaci, svini jednu, jsem myslel, že se nikdy nepokazí,... Ted mne bude brzdit...
Ale na ten ješted bych se chtel dostavit, tak auto musí být ready, ale nevím jak vyrešim baterky, má to 2x takovou spotrebu jak normálni auto, a budu mít jen 6 baterek pokud vubec, to je zhruba na 3hodiny, no hold mne budete muset tahat na lane nebo co.. :lol: