No já myslel, že servo bude suchý, ale je fakt, že jsem se do něho ještě nedíval. Prostě jsem bral něco z mz a chtěl jsem tam něco přihodit pro lepší pocit :lol:
No teda popravdě mě ty iroky docela zklamaly :? směs dobrá, pěkně se mačkají ale samočistící schopnost teda dost mizerná. Pravda, že ten náš krnovský matroš je zlo pro všechny gumy, ale crazy krawlery jsou na tom určitě líp :|
Taky že crazy crawlery mají o polovinu větší mezery a o polovinu menší scalovost ale ta ti je asi jedno. Anebo to chce na ně rychlejší motor ať se pročistí. Takže nemám brát iroky ale rovnou boggery?
Jo Filipe máš pravdu, ale když je tu několik lidí vychválilo do nebes, tak jsem si říkal, že budou asi fakt dobrý. No ale žádný zázrak, ale pěkné jsou to jo. Scalovost fakt moc nepotřebuju, mě tady jde o funkčnost :lol: Motor vyloženě neletí, ale žádná lenora to taky není - Speed 8,4V + 22 pastorek + 80 spur. No na tvoje bahnění určitě radši boggery. I když nemůžu objektivně posoudit, to spíš aviaro s tommysem. Ale jelikož oba přešli z iroků na boggerky, tak je to asi jasné :wink: Já je zatím nemám, protože mají 120mm a mě už se nechce stříhat do Blazera a takhle by to drhlo jak prase....ale stejně je jednou budu mít :lol: Ale jsou i boggery 1.55 které mají nějakých 105 mm
Jo no na cherokeeho by asi byly moc ale na Jk sem chtěl iroky 1.9 a ty jsou skoro stejně velké. takže bůgry. No i když pokud vím tak na JK vlezou i
Mud slingery 2,2 a ty mám doma, no uvidím.
Ja jsem zatim s Irokama spokojenej, na snehu super a cekam na leto na kameny, ale je fakt ze ted kdyz jsem jezdil v lepkavim pisku tak se celkem zanesli, ale po chvilce jezdeni byly v pohode.
No vím, že už to tu píšu asi po páté, ale začíná mě dost zneklidňovat spotřeba mojeho vehiklu. Je tam Speed 600 8,4V o kterém tu všichni mluví, že žere celkem málo. Pak spur 80T a pastorek 22T a k tomu regl robitronic speedstar. Za tři hodiny vybouchám 2x5200 jak nic, divný ne? Dřív s axialem 55T a starým reglem nosramem jsem jezdil tři hodiny na jednu! To fakt dělá ten spur s pastorkem takový rozdíl? Respektive který z těchto komponentů má na spotřebu největší vliv?
No počkat si pletete pojmy a průjmy :lol: rally jsem jezdil s ansmannem 21T, teď tam mám speeda. A právěže zrovna teď jsme jezdili furt trialy takže jízda krokem pořád a to jsem ještě co chvila stál bo jsme se střídali, takže žádný hardcore. Jo a zima není vůbec u nás už je pěkně teplo a sluníčko