Nebo i 2.2 kola honchu moc sluší
Jo a pokud reaguješ na poslední příspěvek, tak nemusíš citovat
no prave ze mam ty kovove kardany ošoupane od tech origo linek a to jsem jezdil pul hodiny po hromade stereho snehu,zitra ficim do obi pro hlinikove trubicky kloubky mam traxas tak snad se dilo podari,akorat nemuzu sehnat oloveny plech na zavazi do kol uz se to nepouziva ,Joseph_Breaker píše:Noo k těm linkům, dělá se třeba že horní se o nějaké 3 mm prodlouží oproti spodním, čímž docílíš toho, že tzv. zakloníš nápravu, a díky toho se sníží uhel kardanů a nebudeš o ně tak moc zachytávat v terénu.
Takze panove pomalinku si hovim ve vyrobe alu linek docela si to uzivam protoze tohle mne opravdu bavi a hodne mi to pripomina upravy velkych offu ,vim ze pro vasje to rutina ale ja si proste vtom hovim ,je toproste luxus manzelka vam z mesta doveze material a vy si proste v teploucku hovite a kutite ,dodelam 4linka uvidime jestli to bude ok??Frenky píše:Mělo by to mýt lepší křížení jinak mohl jsi ty zahnutý linky vidět na mém modelu a opravdu to hodně pomáhá a je to jednoduché na výrobu. :wink:
plech jsem sehnal v argosu ale v ostrave posledni kus je ho tam asi 1,5m sirka 20 cm,sila 0,5,nevik kolik toho pouziju pokud mi zustane muzes ten zbytek mit,jinak na netu jseh ho nasel na dvou mistechFrenky píše:Pak dej vědět jak jsi udělal to závaží do kol jestli jsi použil závaží do skutečných aut nebo olověný plech a jestli plech tak dej vědět kde jsi ho sehnal. :P