Jo ten zadek je opravdu docela dlouhej a zadrhávací, zatim je ta kastle taková prázdná, ale až tam budou různý serepetičky tak to bude podle mně hezčí.
Ahoj, můj dotaz je na pneu co jsou na tom krásným Broncu a ještě krásnějším jeepu (ferrari).Jseš s nima spokojenej?Mám je v plánu koupit na nivu, ale kluci řikali že jsou na h***o a že se ten unašeč hned rozškubnul a prostě sedřel.Díky.
Ahoj co se týče kompletních kol a pneu tak se nic neničí, mam je rok a opravdu je nešetřim, ale ty pneu opravdu nejsou nicmoc, zrovna řešim jiný, ale chci nějaký opravdu SCALE
táta je má už dva roky na axíku... Co se týče materiálu, tak je to fakt na lehký auto, stačil pád něco přes půl metru a disk prasknul.. -> jeho auto váží cca 2,7kg. Pneu jsou pak o dost měkčí, jak se rozjezděj.. Jako v průjezdnosti těch rozjetých je to takovej střed...
pali jirka dela ty tamiya puky z mekci smesi http://rc4x4-shop.webnode.cz/gumy-disky/ a nebo se zkusit zeptat na ty co jezdi na frontere, to sou taky nejaky delany, ale nevim jestli primo od nej
pali jestly chceš ty gumy tak mám 4kusy na prodej na dílně a ňáký další Jirkovo věci,sem to vzal k mrakolendu na prodej ale jestly bude zájem i o další Jirkovo díly tak je můžu přidat ,je to stále Jirkův majetek ale nechává to u mě kvůly vám
Tak jsem vytáhnul bratra na expedičku. Má Defika od Modelexu. Natočil jsem video, je to točený z mého Bronca CC-01. Navíc jsem testoval nový telefon Sony Xperia mini, umí HD 720 tak se podívejte jak to dopadlo.