Vidis, sem malem zapomnel.. :mrgreen: Aha, no tak to je na pekne na pytel no, mohli by to trosku vic vylazovat, doufam, ze me ta moje aktualizace nezklame a nebude delat neplechu, jak sem se parkrat docetl..
Jinak diky, problem snad vyresen.. :wink:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Přileju olej do ohně :twisted:
taky mám android a mám ty samé problémy jako píše MikeP. Signál, sekání, sem tam samostatný restart, vypnutí, ... Zkoušel jsem přehrát a upgrade, ale nic nepomohlo
Bída a utrpení.
Jenže když chci dneska využívat dnešní služby (GPS, net, ...) tak potřebuji android nebo Symbian. Obojí je k zbláznění :evil:
ještě jsem nezkusil windows mobile :lol:
Kuba93 píše:Aha, to je neprijemny.. Ja teda se signalem nikdy problem nemel, obcas padala wifi a blblo senzorovy tlacitko, ale to by se pry melo vyresit aktualizaci.. Jinak mam v mobilu hromadu her a aplikaci a bez problemu, telefon pouzvam i jako navigaci. Jasne obcas zamrzne, ale vetsinou pri vetsim vytizeni a to se da jednou za cas zkousnout..
ehm, narazim na tvůj dodatek z "Když free tak free" a chtěl bych podotknout že všechny problémy které popisujete me jabličko ještě nikdy nemělo :-D :-D
Cece me ty pindousy celkem lakaji. jako pracovni mobil, otvira office prilohy vcetne editace, spoluprace s exchange predpokladam lepsi nez droid, asi si ho pujcim na vyzkouseni.
to strudlista:
i jablecnici maji sve problemy, viz signal a baterky. navic totalni navazanost na dalsi shit SW. Ale jedno musim nechat, OS je vyladenej stokrat lip, to je i apple politika. ono taky kdyz vyrabis v podstate jeden mobil, aby to taky nebylo vyladeny. ale z meho praktickeho pohledu schopnosti vs cena neodpovida. o tom ze je bezchybnej si navic vubec nedelam iluze protoze kolega v praci ho ma a obcas blbne taky.
Souhlasim s MikeP, navic to mam z vlastni firemni zkusenosti:
Android hodne otevrena platforma, da se pro firemni pouziti hodne nastavit a priohnout, posta, doc, xls, vse ostatni neni potreba, na zachod se hodi rss.
Ios pro firemni zabezpecene prostredi je hodne slozite to nastavit napr exchange + certifikaty je porod. pro pouyiti skolak, soukroma osoba to beru pekne, nic se na tom neda skazit, proste zapnes a jedes.
Win7,5 HRUZA DES, nepovedeny pokus napodobit ios. po 2 dnech jsem to (lumii 800) vratil. Pro takhle povedeny HW je to desna skoda ze na to dali takovy prostredi.
MikeP: No problémy se signalem byli spíše na tech starších, mám ten nový, a nikdy sem se nesetkal s tím že bych neměl signál, je sice pravda že jen malo kdy mám všech 5 čárek ale drží se to mezi 3-4, a ještě nkdy mi to nespadlo úplně
a baterka, nabijel jsem každou noc, večer dáš do docku a rano vytáhneš a deš, ale minulý týden vyšla aktualizace softwaru a musím říct že se chlapcům povedla a výdrž baterky se s ní prodloužila
Naposledy upravil(a) matbre dne 14.03.2012 20:15, celkem upraveno 1 x.
No proste se mi obcas stane a nejen mne, ze mobil misto signalu nahore hodi takovou tu jednosmerku jako no signal a po restartu funguje normalne. to musi bejt nejaka sw chyba tohoto konkretniho modelu.
Musím zaklepat, mám SE Xperii mini, zatím s droidem 2.3.4. Od doby, co jsem ho koupil (cca půl roku) trvale běží bez jedinýho zákysu. Žádný zásek, restart, apod. (nebo to dělá tajně, když se nekoukam...) Hlavně s ním volám, nějaký sms, foťák, video, semtam gps, čtení čárových kódů, občas nasraný ptáci a jen chcípni zajíci atd. Fakt si nemůžu stěžovat. A držím se zásady, že co funguje, to se neapgrejduje (vyjímky se samozřejmě najdou). Pro dnešní SW platí, že každá změna, každé "vylepšení" je jen k horšímu.
mam taky se xperii ale x10 mini ta starší verze, ze začátku pohoda, mam ji ještě trochu upravenou aby šli aplikce přesouvat na kartu a možná blbne tím jak se karta plní, protože ze začátku to makalo úplně perfektně, ale už mam vyhlídnutej novej fon xperii active takže už jen čekám kdy se to podělá totálně
AXIAL Wraith JEEP pison spider AXIAL SCX10 Jeep wrangler 2012 AXIAL SCX10 II Jeep wrangler 2017 Poličkovky Jeep YJ/Jeep TJ/Jeep JK offroad/Jeep JK street/Jeep JK unlimited offroad/Jeep JK unlimited street/LEXAN Jeep wrangler 2012-2017. RAJČE = smurf87
kdyš už je reč o sw tak jsem pred týdnem dal reklamovat ( mrtvej pixel ) tu svoji N8 se symbianem nakonec mi vymenili neco jiného než jsem chtel, ale nevadi, dam jim to tam znovu, a krome toho mi nahráli novej sw symbian belle se tušim jmenuje, no a mohu rict, že se to nedá porovnat s tim co jsem mnel pred tim (nakou Annu nebo co) ted jede mobil mnohem rychleji, žere méne baterky, nové funkce, no všechno, s kamarádem to porad porovnavame s tim 4S no a na par blbustek, jako je trošku kvalitnejši grafika atp... Vlastne ani nevím co dál, je to temer stejné, a mohu rict, že mi delá telefon vetši a vetši radost, celé dny jsem na internetu, facebooku, mailu, hry, youtube, gps, všechno co mám v mobilu naplno využiju a nic mi nechybí
dokonce pri wifi se me zda jako kdyby to mnelo nejak zrazu lepší signál nebo co, asi to bude tou rychlosti, že to umí drive zareagovat..
Dotykove ovladani je rychlejši, presnejši, akorát na tomhle foru kdyš chci odepsat na SZ tak mi pokaždé hodí tam kde má být adresát mne a posílám to sobe, nevim co s tim,..
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč
Taky mám Nokii N8 a Symbian Bell a opravdu se vše zlepšilo a chodí to plynule.A hlavně foťák nemá konkurenci.Co je asi největší plus pro nokii je to že je absolutně jednoduchá pro nastavení atd.I když nový Bell je trochu složitější.Na co jsem hodně zvědavej je ta nová nokie s tim nej foťákem.A ještě plus pro symbian nepotřebuji antivir :-D
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
pro info nový nokie mají 41Mpx
a k androidu,windows phone a ios bych řekl jen to že WP7 dobrý pro lidi co od telefonu nechtěj nic navíc ,to samý ios . android je fajn od verze 2.3.3 ale revoluce přišla s 4.0.3 kdy už opravdu všechno funguje a funguje to rychle . budoucnost bych viděl v zařízeních co nás čekají koncem roku a to přístroje s procesorem od intelu (x86) a WIN8 jelikož to nejspíš bude kompatibilní s desktopovou verzí win ... kdo by nechtěl mít prostě a jednoduše jeden systém na desktopu i telefonu i s aplikacema na který sme léta zvyklý :)