Tak ho neměli skladem, týpek mi nabízel MIGa, že prý je to to samé s jinou samolepkou. Jak je na tom MIG? Ale neviděl jsem ho tu u nikoho ani v jednom autě, tak raděj nebudu riskovat, objednal jsem tam speeda.
Teď jsem jezdil s tou 35kou a zahřívá se jak prase, ruka na tom nejde udržet. A navíc docela smrdí a furt jiskří .... všecko nějaký divný ne? :lol: zkusil jsem ho dát malinko dál od spuru, tak uvidím ...
A dnes jsem dělal poprvé rozborku náprav. Přední relativně čistá, ale v zadní byl pěknej mrdník :lol: fajné bláto tam ... ložiska už mají to nejlepší taky za sebou, ale ještě fungujou všechny, tak neřeším
Ta 7,2-ka speed se nehřeje vůbec, i po pořádný náloži na něm v klidu udržíš ruku, je vlažnej. A jiskření je způsobený přidáním plnýho plynu z "klidu" to tak prostě je. Stejně z plnýho plynu do brzdy v neutrálu. Já se tomu už snažím trochu vyvarovat, že nechám motor pozvolna rozjet a pak mu naložím. :wink:
Jojo speed taky jiskřil, ale jen v té brzdě, při rozjezdu ne. No právě ta 35 nějak divně smrdí, tak jsem byl nesvůj :lol: no ale povolil jsem ji, snad to pomůže.
Teď dělám gumové lemy z tohoto profilu
Vypadá to fajně na autě, jen to bude možná trochu překážet v trialech :?
Tywoe to je zase post, jakou spotřebu, kdy proč, jakej převod :?:
Na stejnym převodu jasně, když MIGy točej víc, ale když to zpřevoduješ bude silnější jak speed :mrgreen:
Že to bylo díky těm vůlím vyšlehané jak prase jsem věděl, ale doufal jsem, že to ještě chvilu vydrží. No budu muset sehnat nové kloubky i ten druhej, protože je na nejlepší cestě ...
Jaké mám vzít? notyro nebo žíla? no od žíly jsou za poloviční cenu .... anebo rovnou celej notyro jeden kardan? přední je ještě v pohodě ... beru každou radu, musím to do apríla na závody rozchodit :lol:
A co takhle Traxxas jsou to sice plasťáky ale jsou vážně odolné ty moje jsou pod obrovským úhlem a nemají skoro žádné vůle a to s nimi rok lítal Leprosol a za ty prachy jsou zadarmo. :wink:
Jak je to tam s tím výsuvem? Nastavím si dle rozvoru a utáhnu to napevno, takže to nechodí nebo jak? při křížení se přece kardany trochu natahují/zkracují ...