Milane - obávám se, že s Tebou nemohu souhlasit. Ne, že by CCčko bylo špatný, když se naučí jezdit, funguje, ale jakýkoliv SCXko ho strčí kdykoliv do kapsy ;-)
Souhlasit se mnou nemusíte, ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat :wink: , vím co jsem postavil a nebyl jsem první, na předlonském Sokolčí to všem také nandalo CC :wink:
OT: Nebejt můj jeep pomalej tak nevyhrálo :-D každopádně stále nesouhlasím, ovlivňuje to spostu dalších faktorů... Asi jsi zrovna narazil na špatný "podsériový" SCX :-D
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
Chvilku tu člověk nejni a už je tu opět debata která tu i za mojí účasti už byla nesčíslněkrát....Pánové,jak už sem psal mám celkem dost různejch podvozkůa nemám důvod je srovnávat....každej je jinej a každej je na něco....a když se potkaj na akci jednou je lepší SCX a jindy CCčko....prostě tak to je a už to neřešte..... 8)
Presne tak mal som scx-ko a teraz som si kupil cc-čko a som absolutne spokojny je to užasny podvozok jedine čo je na scx-ku výhoda je že už v základe má ložiskový set a duralové linky ale za tú cenu si to na cc kúpim tiež... a nezaleži kto čo má a za kolko ale akú radosť mu robí jazdenie s modelom................ani skutočné auto si všetci nekúpia rovnaké!!