No nevím, ten na fotce, zřejmě něco od žíly, já ho tam nedával. Ale už mám objednaný notyro 95/130. V manuálu bylo napsané, že je to rozměr od osy kloubu k ose a v telefonu mi p. Vališ řekl, že je to celková délka
Nebo spíš to bylo napsané tak, že jsem si to vyložil opačně
Na fotce to vypadá jako úplná rovinka, ale byl to docela krpál a ten sypký písek tomu taky moc nepřidal. Jsem ten výjezd drtil snad deset minut až jsem vybil baterku, tak mě honzix vytáhl navijákem a s novou baterkou jsem tam vlítnul znova. Po snad pěti minutách, kdy jsem byl pár čísel pod vrcholem uletěl kardan a celé snažení bylo v pr... háji :mrgreen:
jo takovyhle vyjezdy mam taky rad, sem schopnej se klidne ctvrt hodiny hrabat na miste nez to vyjedu, sice to tam pak vypada uplne jinak, ale hlavne ze ZDOLANO :-D
Jojo v tomhle já hodně jedu. Jeden výjezd dá někdy víc jak celá expedice :mrgreen: Zdolávání nepřekonatelných výjezdů to mě baví, ale na sypkém je to hodně krutý boj
Docela mě překvapilo, že jsem vyjel kdysi ještě s 55kou tendle krpál tou levou soutěskou a sjel tou prostřední cestou. Podle patrola v pravém výjezdu jde vidět, co je to za peklo :mrgreen:
Však říkám, že to je zkušebka. Fiknul jsem nůžkama baj očko zhruba délku a nalepil to na auto :lol: Možná to dodělám až bude čas, jen nechci, aby mi to vadilo v trialech
Jo máš pravdu, ale nějak jsem ty světla pak po stříkání kastle nedořešil. A navíc jsem ztratil jednu parabolu - odlepila se od kastle protože tavka nedržela a pak se utrhla i od káblu :lol:
A fotky nejsou moje - fotil to honzix z Brna. Teda pokud myslíš ty poslední záběry z tej pískovny.
PS: Filipe dojeď taky v neděli, ty starej trialista přece nesmíš chybět :-)