Borik píše:Co se týká brzdovek a světel zpátečky, tak MD8LA umí nastavit světla přesně podle toho, co dělá regulátor: Při brzdě v neutrálu rozsvítí brzdovky, při couvání zpětná světla nebo brzdovky - podle toho, co právě dělá regulátor. Jen je potřeba nastavit stejnou prodlevu při brzdě v neutrálu jak na regulátoru, tak i na světelném modulu.
Co se týká blinkrů, tak blikat v závislosti na servu řízení neumí - to už je řízeno druhým kanálem a osvětlovací modul má vstup pouze pro jeden kanál. Je možné nastavit blinkry jako výstražné blikání, ale ne podle směru doprava nebo doleva.
minotaur píše:Tak na to jsem zvědavý, každé ulehčení a automatizace je vítána.
Celkem vymakaný to má u světelného modulu Patrik ze Slovenska, na který mne před časem upozornil Bratko >>> http://www.litteam.sk/forum/viewtopic.php?f=12&t=7, má pěkný nastavovací program přes USB.
Jeden vzorek tu mám na vyzkoušení, ale dostanu se k tomu bůhvíkdy - něco málo jsem zkoušel a vypadá velmi schopně. Ovšem tomu odpovídá i cena, je to holt malosériovka - cca 70,- EUR.
badger píše:... precejen textovy programek do shellove konzole asi vetsina uzivatelu Windows neoceni.