Maximo je zpátky ve hře!!:twisted: ... tentokrát se ke mě dostala kastle Jeepky TJ, dostat z SCX rozvor 25cm byl docela porod, ještě když nejkratší kardan co mám není tak krátkej jak bych potřeboval, ale nqakonec se zadařilo.Zatím kastle jen nasazená na podvozku cca tak jak bude, takto jsou tlumiče nadoraz vytažený, jízdní poloha bude nižší.......
práce na Jeepce pokračují pomalu, leč přeci jen se něco událo, kastle je uchycená tam kde má být pomocí sucháčů, místo klasických trubkových prahů/nášlapů jsem se rozhodl použít tzv. boatside, ještě přijdou lehce poladit, ale moc změn na nich už nebude....zítra asi začnu pomalinku pracovat na předním nárazníku, který schová servo a bude na něm i naviják....
omluva za fotky, není poruce foťák, tak jen mobilem, ale pro představu to stačí
je to Plzeň :lol: ........pájím to Braze Tec Sn97Cu3 + pasta Degufit 3000 + 175W trafopájka, očka z 2,5mm Cu drátu a když to všechno sedí jak má tak to poběhám hořákem, ať se to pěkně sleje..... 25cm bylo málo a hlavně se mi to nelíbilo, tak jsem ve výsledku na 27 cm dík předkopnutej nápravě, baterka bude před špajskou, takže to tomu taky trochu pomůže...a když ne tak se mi na to trochu upadne pilka a bude vymalováno, ale to zatím rozhodně nechci :mrgreen:
taky jsem zvědavej na tyhle vlastnosti krátkýho rozvoru, hodně budou pomáhat tak nájezdový úhly, který jsou tady opravdu krásný, a když bude problém v kopci pojistím se navijákem 8) ...asi tomu taky pomůže závaží v kolech, který jsem tam nacpal kvůli šestikole a jedno kolo váží přes 200 gramů :twisted:
Ano to je pravda, i krátky rozvor má svoje výhody. Ale delší auto je stabilnější a ve většině výjezdů je ve výhodě. Vidím to dnes a denně v přímém srovnání dingo-honcho :lol:
S rozvorem a vyvážením mezi předkem/zadkem auta se daj udělat fakt divy, pořád čumiim jak bacil do lékárny, co s baterkou vepředu vyjede moje ccčko :lol: