Na rc4wd OEM disky flatIrony nasadis bez problemov.
Posledne co som riesil problem nasadenia tak 1,9" pneumatiky na 2,2" disky.
1,9" na 1,9" zatial mi islo nasadit bez problemov vsetko.
1,9" na 2,2" disky je prasacina.
Ale pri spravnej konstelacii hviezd a blazniveho mechanika sa da aj to.
Mně ty origo pneu dobře pásly na tyto disky od žíly
P.S. na pneu nedám opustit
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
jj, já si je určo pro začátek nechám,tekže objednam nějaký ty 1.9 a uvidim.
No zrovna na tom fotu ta zadní guma moc přesvědčivě nevypadá :oops:,jnak auto krásný. Sám se rozhoduju mezi cherokeem a army roverem z army 2
čistě TEORETICKY by 1,9 gumy měli jít na 1,9 disk. Občas je ale problém s vzájemnou kompatibilitou. Velikostně je to ok, ale guma má třeba jinej tvar patky než je potřeba do beadlock disku....atd
Takže někdy to může být metoda pokus-omyl. Samozřejmě některý kombinace jsou osvědčený a fungujou.
Ty disky co jsi na ně dával odkazy by s gumama měly fungovat. Jen mám pocit, že si někdo stěžoval, že je porod ten disk dát dohromady.
edit: ty první disky se pravděpodobně "rozpadnou" na dvě půlky (šroubečky jsou uprostřed), ty druhý mají jen ten ring (disk je v jednom kuse)
No ono tam číro hodilo pár drsnejch kotrmelců.povolíš zasuneš a jede se dál.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
tak ani na jedněch diskách nevidim nic, co by se sroubovalo do tech pneu,krom tech jedněch Dick Cepek Torque 1.9" ktery tam jsou i s kolem a sroubkama.
Stejne tak u toho Cheera vejš ,taky nevidim zadny sroubovani.?
:oops:
Díky :oops: ,jak jsi to teda nahral? :O
Nevis jestli ty konektory sou správný?, mě přijde, že jsou to jenom ty vršky a ještě by mělo bejt něco dovnitř?