Mam zase dotaz, jaký máte zkušenosti z dopravou z HK. Já už čekám jen na balíček, a dnes je to 11. den co byl balíček odeslan z HK. :oops:
Nejhorší je, že mám 6 dní volno a už bych chtěl "sakra" vyjet. :)
Jinak, jsem včera v práci lakoval kastly :roll: ... no.. nejak jsem to udělal a kdybych se nestyděl, tak Vám to i ukážu, ale neni to moc profi práce, holt jen doufám, že to někdy bude lepší. :oops:
Dodací lhůta je různá, máš to tam napsané, záleží jak jsi to poslal. Já taky čekám na první balíček a baterky se musí nejdřív naskladnit (7-30 dní) a poté poslat (6-39 dní) ...
No snažim se jak můžu :D
Myslel jsem, že když je objednávka ve stavu "shiped", tak že je to poslaný.
A ted jsem koukal na swisspost, pres kterou to šlo a na hranice to dorazilo 5.4.
swisspost je hrozna brzda protoze to nejdriv de do svycar a pak az sem.Kdyz to jde primo hkpostem tak to je max 10 dni ale swisspost 14 a vic a pak jeste pokud to nemas v limitu tak ceska posta zdrzuje
Twl !! Co se ti na tom nelíbí počkej si až to budu dělat já taky tady dám foto karoserie a spreje by mněli dorazit dneska. Ještě nejsem rozhodnuty na barevne kombinaci ale libi se mi cerno cervena. Obědnal jsem si červený, černý, stříbrný a zelený sprej. Skuste mi neco poradit. Ale hodně se mi líbí barevná kombinace Pitaw ale zase se nechi moc opičit proto jsem koupil ještě tu stříbrnou a zelenou.....