Kluci díky za dnešní super strávený den,jsemrád,že vás člověk už zná od vidění a néé jen podle přezdívek.. :wink:
JInak to mám u vás 2:1..deset hodin jízdy a pět hodin zábavy.. :mrgreen:
A auto už se bude ladit na příště!!!
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Dneska to bylo povedený,škoda že jsem musel ujel trochu dřív :-)
Lui: moc hezký fotky,akorát toho pajera je tam moooc :-D
Tomhabmw: Jsme rádi že jste přijely z takový dálky,rád jsem vás poznal :-)
To neni zadna prihoda to auto proste dokonale jelo, brzdilo, perovalo, fungovalo ale co do ted nechapu jaky to drzelo naklony s tou nalozenou zahradou na strese... ty bylo neuveritelny...
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! " " Seru na poli , jezdím pro body... "
Hmmm tak to bych se taky rád pokochal jízdou. A v čem spočívá celé to kouzlo? Baterky na nášlapech, velké závaží v kolech nebo je tam ještě jiná finta? 8)
Super poježdění, byla ta včerejší akce. Úžasná trať (poklona dělnické skupině).
Jen doufám, že budete organizovat více nedělních akcí.
Jinak co se camelky týče, velikost bočních náklonů připisuju hlavně na vrub šásku, systému odpružení, baterce, která je tak nízko jak to je jen technicky možné a 800 g, které je v kolech.
Je to scalovka, takže tomu odpovídá o to jak je auto naložený.
Dost dlouho jsem laboroval s pružinama, takže fakt že to Olíšek včera zmáknul tak jak to zmáknu mě děsně potěšil.
Vcera to bylo fakt suprovy, diky vsem za ucast a organizatorum za pripravu trate, tesime se na pristi zavod ! :wink: ..jo a taky dekujem za tu treti branku treti sekce.. :evil: :mrgreen:
Jo za tu třetí branku se omlouvám....ale zase když jí někdo projel na čistou tak to bylo hezký.....Minule byl sjezd,teď trojka,příště zase nějakej špíček vymyslím.... 8)