SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
Stříkl jsem to sprayem, ale není to dokonalý. Vystupují z toho veškerý skrábance od broušení a občas i nějaká značka od tužky. Čím to stříknout, aby to líp krylo a byl to jednolitý povrch? Díky za rady.
Vzduch: Sea Beaver, PA-18 Piper Super Cub, MPX Lentus
Já jsem teď stříkal kabinu gaze plničem od BODY (mají ho v autokelly v brně) a psh na povrchu trochu naleptá, takže drží a přes něj už se dá tmelit klasickým tmelem na auta.
Hezký fárko :wink: . Na to se těším, vypadá fakt dobře. Jaký budou disky? Nějaký podle předlohy?
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Nakonec jsem na to stříknul 8 vrstev oranžády plus 3 vrstvy bezbarvého laku a celkem se to slilo.
Teď ještě fendery a haubnu metal gunem (s Maximem jsme se shodli, že je to naše oblíbená kombinace barev) a bude základ hotový: