Tak to jsem kluci rád, že nijak nevybočuji z řady, protože už když děti chodily do školy, tak se nás doma ptaly, jestli jsme normální, protože u nich ve třídě jsou skoro všichni rozvedení, ...a tak jsem si už tehdy připadal jako nějaký exot. Ale když už jsem se opět dostal k psaní, tak budu pokračovat v tom, co jsem začal. Vzhledem k tomu, že podstatné části jsou již popsané, tak teď už to bude jen takové popisování výroby drobností, které ale jsou k celkovému dojmu nezbytnou součástí. Například naviják na rezervní kolo, který je téměř funkční.
Další součástí jsou zpětná zrcátka, abych nezkazil celkový dojem, tak jsem se také snažil, aby vypadaly k světu, a myslím si, že se to vcelku podařilo.
A takto vypadají rámečky zrcátek na modelu.
Potom bylo nutné zhotovit vlastní zrcátka. Tak jako už několikrát jsem zvolil metodu lisování do formy.
Po dolepení drobných detailů to vypadá takto.
Když jsem uviděl výkresy na hasící přístroje, tak jsem si myslel, že se můj synovec opět zbláznil, ale abych mu dokázal, že jsem dobrý, tak jsem se do toho zakousl, a makal. To jsem ovšem netušil, že ho podpořím ještě více v jeho bláznivém kreslení. Základem hasicího přístroje je opět můj oblíbený materiál MDF, a na držák měděný plech.
Aby to nebylo málo, tak držáky jsou funkční, a přístroje se dají vložit, zajistit, a opět vyjmout.
Dále bylo nutné zhotovit pár drobností, aby se to podobalo hasícímu přístroji.
A tady už je vidět výsledek.