pánové,nastal čas naplánovat dvoudení akci v mrakolendu, věci se maj takhle
předpokládám jeden závod offroad trialu
snad nějakou zábavu s holidajkama
samo že volný ježdění
ve knajpě je předběžně zajištěný přespání, musíte si vzít karimatky a spacáky ,bylo by to v patře i se záchodem kterej bude nejvíc atraktivní po ránu
můžem mít i raní kafe atd.
občerstvovna -knajpa
takže návrhy na termín, předpokládám že uděláme dvě ,tři tyhle akce
No strejdo Mraku ....určitě dobrej nápad...jenom bych u první akce vyměníl závod za brigádu...zrovna sem koukal že se nám z časových důvodů nějak nedaří pořešit spodní část tratě.....
Souhlas s čendou,a kdyby náhodou dorazily nějaký nový,co by chtěli pojezdit mezi brankama,můžem druhej den postavit dvě sekce a může se jezdit :-)
A pokud se mi to nebude krejt s dovolenou tak jedu,té jasný :-)
Já můžu na brigádku klidně v sobotu to jsem na chatě :mrgreen: Ale ta akce to bude nářez na tu se těšim.Hlavně nesmim v Lišťanech zpívat "A proč ta sova tolik houkala" To by bylo zas keců :-D :-D
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Tak tohoto bych se moc rád zúčastnil. Kdy byste to tak viděli? Jen je problém, že budu dělat i víkendy, tak to budu potřebovat asi vědět víc dopředu, ale s volnem bude problém :?
Konečně je to tady :lol: doufám,že to bude v termínu kdy budu moc dorazit.A tu lopatu klidně do ruky vemu 8)
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/