já vim že s výběrem termínu se nikdy nezavděčíte nikomu :mrgreen:
ale doufám že tentokrát to výjde a dorazim :mrgreen:
sice pojedu mimo soutěž ale užiju si to :mrgreen: doufám :mrgreen:
a doufám že budou prémie a udělám upgrade na venomu a hodim tam boudu Rubicona
TAK ŽE PRVNÍ DATUM VÍKENDOVÉ AKCE JE 16-17.6....Vzhledem k tomu že preferujem demokracii v rozhodování o termínech akcí a snažíme se vyhovět všem je to zatím termín kterej vyhovuje mě.....tak že kdo tam toho šestnáctýho nebude má smůlu...... 8)
Tak že sem právě mluvil s nejvyším Mrakem a termín je schválenej...jinak co se týká programu této výkendové akce plánujeme několik specialitek ve stylu Hajzltýmu a to že závod v trialu BUDE a nejenom ten klasickej ale i pár opravdu speciáních sekcí nebo spíš jednotlivejch malejch závůdků mezi nimi zatím prozradím jen lehkej nástřel jako třeba PÍDŽEJOVO MEMORIÁL za jeho kotník kdy se specální sekce pojede s libovolně odpojenou přední nápravou,potažmo s jakýmkoli 2WD.....Využijem i spodní kráter a taky počítáme že i vy účastníci si budete moct samy postavit sekci kterou si pak pojedete....Zatim to vypadá že nuda opravdu nebude a až se strejda Mrak vrátí z rachoty třeba ještě něco doplní...... 8)
jen dotaz: hlavní závod bude v sobotu?
jedná se mě o to že celý víkend tam nebudu moct být a rád bych si zajel byť mimo pořadí ostrý závod a pobral nějaké zkušenosti a i rady
Jak se naskytne možnost do něčeho nacpat nějakej brutální pohon, tak to tam prostě nacpu, ať se děje co se děje. Prej sem schopnej nacpat krávu do králíka :D
Honzo myslim že kluci by to pro tebe mohli udělat :-D a já si to dám s tebou
(ten závod v couvání :mrgreen:
protože si nedělám iluze že dopadnu nějak dobře ... no asi jak poprvé ty :mrgreen: :mrgreen: