Konečně si založím svůj první "skejl" chlívek (ikdyž cheero by tady asi taky mohlo být). :wink:
* Dnes jsem si sehnal tolik vysněnou kastli, MB "G55" od Nikka. Je to celkem rarita, když se objeví je během chvíle pryč, za nesmyslný částky, a o to z ní mám větší radost. :P Škoda, že to je jen 1:10 a né 1:1 ... Géčko je moje srdcovka na kterou jen tak nedosáhnu. No co, půjdem zpět k "projektu" ...

* Podvozek bude, jak jinak, Axial SCX10 (ALU linky, řízení) s rozvorem kolem 270 mm. Šásko buď origo nebo pálený na laseru, uvidíme, jak se nám "vyklubou" díly na dílně. Nápravy, převodovka Axial, kardany notyro, régl Graupner V80r profi, motor GT550 (ekv. Speed 8,4V ne-eco), servo china - turnigy 15 kg.
* Géčko bude mít samozřejmě HD nárazníky, sosák, navíjedlo ... Zatím sám nevím, jakým směrem se bude ubírat (čistě expe - malý kola, výbava , nebo off trial - ořezat, velký kola atd.), no necháme se překvapit. Projdu si google a inspiruju se. :wink: Na boogry to zatím není ! :lol: Spíš tak nějaký 95 mm mini kolečka ...

* Barva bude nejšíp "písková" matná ... K tomu "bundeswehr" doplňky - palmičky ala "Afrika korps" ... :lol: :wink: Míjel nás na dálnici cestou z Phy přesně takhle zbarvenej "G klasse" a byl perfektní ...
* Nejbližší práce budou úpravy jednoho z podvozků co mám doma na patřičný hodnoty, vymyšlení uchycení kastle a pak se bude tvořit "omáčka" typu nárazníky, zahrádka atd.