No není to moc sláva to křížení, teda pokud fotka nezkresluje..
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Možná, já nevím, já sem právě se stovkama tlumičema náramně spokojený, protože to na fotkách vypadá opravdu jak ty extremy z project JK.. bohužel sem vyvoj musel pozastavit kvuli elektronice :-(
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Niky píše:Křížení náhodou vypadá v pohodě - nic se nemá přehánět. Pokud má scale auto křížení jak crawler tak je to divný.
Přesně tak. Sice tohle bude trochu extrémnější JKčko než třeba fakt expedička Cherokee, ale zase to nebudu přehánět. Oni jenom ty 120tky kola udělají hodně :)
mno, to je jasné, že se nemá nic přehánět, ale kolega staví jeep projectu JK... tak doporučím se podívat na videa kolik jim to opravdu kříží... mám ty samý gumy ale nemám ty ráfky s offsetem jak má lee, a kdybych neměl 100ky tlumiče, tak jsem věčně na kastli...
mě tohle zase jako nějaký extrém nepříjde v porovnání s originálem, podle kterého bych se chtěl ubírat...
A ty máš scale auto? Jako křížení pěkný, ale s těma ripsawkama se mi to zdá trochu moc. Dát tam Iroky nebo ty Baja Crawly tak pak to nemá chybu. :wink: