Nic ve zlým, ale takhle to vypadá, jako když tam jsou nápravy z Unimoga. Jak šířkou, tak nábama. Jen redukce tam chybí. Jestli je to teda scale záležitost.
Mě se ta kombinace libí, akorát by ty kola nemusely tolik vyčuhovat, pak to opravdu nevypadá nejlíp, když se vlezou víc pod fendry, tak to bude ideál :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
No s tím toho moc nezmůže, rozšířené to asi nebude. Max tak jiný offset na diskách, ale ty bíle jsou pecka. Dobře vypadaj Atéčka ale menší by být mohli no .... ale očividně to fakčí, dyť pojezdil celej Mrakolend :lol:
Vše už bylo napsáno výše Coresem. Axial + disky + úzká kastle = vylezlý kola. :wink: Není to "hardcore" skejlový, to je jasný ...
Zatím to ale není finální podoba, uvažuju o zůženym Venomu. :wink: Navíc s ovládanejma uzávěrkama, což by bylo ultra skejl ... Uvidíme, jak to všechno dopadne, tak se nechte překvapit. Teď se vydáme cestou postavení "závodních" CCček do Mrakolendu a tak bude místo na Gé v podobě ultra reálnýho vzhledu (kola 85 mm apod.)
btw. Tahle kombinace je však v terénu geniální, průjezdnost Gé na ATéčkách byla až překvapující nejen pro mě ... Funguje opravdu pěkně. :P No a potěšil mě i fakt, že nepřibylo moc "šrámů" ze závodů, který jsem ještě v pátek ani nechtěl jet a nakonec je vyhrál ... Pár budek bylo ... :oops: Ale styl ježdění se "skejlovým" vozem (ne s orámovanym trialovym speciálem) jsem myslím zvládal, tak to bude do budoucna dobrý ... :?:
Už jsou z vás taky měkoty, ještě nedávno jsi tady vykřikoval, jak se ti výsostně hnusí ccčko a už ho kucháš na stole .... :lol: tož to by chtělo ještě jednu šperu mezinápravovou ať je to teda skejlovka skejlová!