No tak abych to nějak okomentoval. Jako obvykle, bezvadná parta lidí, super poježdění, sper pokec a zábava, epesní gulášek a tak. No prostě jako obvykle v Mrakolandu :)
Chtěl bych poděkovat Mrakovi za cenu útěchy a za možnost využití zázemí jeho dílny.
Jinak pár bodů a postřehů:
1) Hajzltýmová tričková provokace nebude bez odezvy.
2) U mě posun o jednu příčku nahoru, takže velikej úspěch :) Ještě přijedu asi 13x a budu na bedně :)
3) Vzhledem k tomu, že už sem do Mraka dostal 2x cenu útěchy, tak se rozmejšlim, zda má smysl bojovat o nějaký lepší umístění :)
4) Jo Cendo, 82 bodů :) Cejtíš jak se ti potěj záda?? To bude tim, jak ti na ně dejchám :)
5) video kdy Cenda zaútočil bugginou na mojí kameru, se po tom letu a nárazu nějak neuložilo :(
6) Jinak fotek a videí mám zase 3 pr.ele. Takže vám zase přivezu nějaký dvd který stejně v compu neotevřete :)
7) gratulace Stifimu, že konečně nacpal kocoura do trouby :)
Jak se naskytne možnost do něčeho nacpat nějakej brutální pohon, tak to tam prostě nacpu, ať se děje co se děje. Prej sem schopnej nacpat krávu do králíka :D
Pár mých postřehů k Honzovo postřehům...
1.Cokoli vymyslíš jako pomstu 100krát se ti vrátí...a neboj se že pro tebe nemáme zásobu špíčků
2.Si zapomněl na to že tvoje posuny jsou převážně dozadu...
3.Už sem si řikal že to asi kazíš schválně...
4.Já byl určitě indisponovanej a tobě zrovna přestal couvat Voldemort(ten co ho nesmíme jmenovat)...
5.Nemáš tu kameru dávat na místo kde já parkuju...
6.Na fotky od tebe jme zvyklí...ale foť dál,ten foťák ti sluší a vypadá to že máme profesionálního fotografa...
7.No aby to nebyla Stifiho posledí rána až si to tu ta jeho kopretina přečte...
Každopádně i my jsme rádi že nás DriftTeam Liberec navštívil...no co sme si to sme si vyřídíme to před Ještědem u Modrý Ústřice...Tutůdutututůůů... 8)
Ještě jsem v mobilu našel Matlovo zechcaný Dingo a potenciální novou kastli
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Všechny fotky super a videa taky :-) škoda že jsem musel jet vše jako první a skoro nikde nejsem vidět... :-)
A čendovo rozpáraný rajtky nemaj chybu :-D
Wendis píše:Všechny fotky super a videa taky :-) škoda že jsem musel jet vše jako první a skoro nikde nejsem vidět... :-) A čendovo rozpáraný rajtky nemaj chybu :-D
S Romčou tam chodili jako dva největší prďáci :lol:
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/