Přátelé, dnes jsem pro vás připravil něco, dle mého názoru velmi zajimavého a zárověň něco, co na našem trhu chybí.
Obrázky zatím nejsou, ale mohu pouze napsat, že jsem s kamarádem vyvinul opravdu velmi dobrou pistolovou vysílačku s přijímačem. Její tajemství se ani tak neskrývá ve vysílačce, jako v přijímači, ke kterému jsme dodělali elektronický upgread-tuning.
Vysílačka samo o sobě je originál pistolová, čtyřkanál o frekvenci 2,4Ghz, od fy. Traxxas-model Slash, její zvláštnost je v tom, že má krom základní výbavy, jako je volant pro řízení a spoušť na jízdu, má třípolohový a dvou polohový kolíbkový přepínač, což už moc jiných, pistolových vysílaček nemá. Já teda aspoň o žádné nevím. Tato vysílačka, je udělaná přímo pro model Traxxas Summit a proto už není vhodná do dalších modelů, ale my jsme provedly onu úpravu, která to dovoluje a dokonce vylepšuje, takže krom jízdy a zatáčení teď budete moct ovládat pomocí tří polohového přepínače řazení převodovky, nebo dálkové ovládání navijáku a dvoupolohovým, navíc budete moct dálkově ovládat světla a to hned tři nezávislé okruhy, stačí pouze zapojit diody do příslušných konektorů, které budou primárně připraveny, pro konektory Tamiya, které se dávají do jejich světelných jednotek TLU.
Celá elektronická úprava je v tom, že jsme vyvinuli elektro modul , který se zapojí na přijímač a do tohoto modulu si teprve pak zapojíte příslušné servo na řazení,případně naviják a světla, nic víc. Navíc má modul to vylepšení, že servo jde trimovat a lze nastavit maximální výchylky, nebo revers! Prostě paráda, takže jestli by měl někdo z vás zájem, dejte sem vědět, protože podle množství vašich ohlasů a případného zájmu, by jsme udělali objednávku.
Cena si myslím bude v tomto směru za tento set velmi lákavá a to: 4 500,- a pokud někdo tuto soupravu už má, stačí si koupit pouze elektronický modul.
Prototyp byl již dokončen a během 14 dnů by už měla být hotova finální podoba modulu, takže, jak bude, hned dám foto a případně bych touto cestou požádal nezávislého kolegu modeláře z Brna a okolí, který by se nabídl provést na tento produkt recenzi.
Díky za vaše otázky a nebo už případné závazné objednávky, s pozdravem Slick7.