Tak jsem si hrál zase se zadní nápravou. Váhadla i přepákování je hotový. Ochranný rám pod tlumiči se musí ještě dovybrousit. Musel jsem z něj uříznout střed, protože bránil nápravě při propružení.
joo panhardka o ty sem taky uvažoval ale je to na modelu k něčemu krom scale vzhledu? :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Jak tak na to koukám Kubčo asi Ti dám na nějakej čas pokoj se zakázkama aby jsi ho mohl dokončit. Bude to raritka a těším se na ni. Pak Ti ale nastane peklo, protože mi předěláš mojeho MEX JK na triala ;-)
Patt: Není problém, mám rád takovýhle větší zakázky :)
Minotaur: Zatím to vypadá, že to jde stejně. Pro případ tam můžu nastavit tuhost pružin matkou :)
Teďka přichází období, kdy dělám hrubou práci na podvozku, ale zároveň detaily na kastli. Dneska jsem si hrál s pár detailama.
Dbám na bezpečnost, takže pásy jsou povinností. Jelikož za volantem sedí Kenny, tak musí mít pás zapnutej. U spolujezdce i vzadu budou jen viset na sloupcích.
Včera jsem si na zahradě všimnul něčeho zajímavýho. Každý zapálený modelář asi hned ve všem vidí doplňky a já je uviděl i v malých borových šiškách. Protože Kenny rád jí zdravě, potřebuje ovoce na cestu.
No a aby všechno nelítalo v autě, musí být po ruce nějaká síť :)
Občas je v autě nuda i potřeba, takže cajky :)
Bezpečnost nadevše, takže ochranný manžety na trubky. To aby Kenny nebyl ještě blbější, když se to víc zhoupne :)