Tak jsem na to koukal a podle toho popisu co sem dal tjjack tak mám určitě ty cvd a tím pádem asi od axialu.Každopádně když ten kloub zasunu do ložisek a vezmu za kolo tak má trochu vůli.Je normálně vidět že vůle je mezi kloubem a vnitřním kroužkem ložisek-ložiska jsou v pořádku,jsou nová.Není to sice nic hroznýho aby to s tím nejezdilo normálně ale rozčiluje mě to:-).
Co ostatní,jaká je vaše zkušenost s vůlí kol?
Vůle byly, jsou a budou ... :wink: Když už Ti jdou kola do Áčka a začíná Tě to teprve štvát, dáš nový lóža, vakl menší, ale stejně Cčka s kamenama vymačkaný zůstanou. To samý dělaj i ALU díly (vlastní zkušenost). 8)
Jak jsem rikal.. s nema max spokojenost. Jinak asi pred mesicem jsme brali neco s Hobbykinga, 6.8. to prebrala letecka spolecnost a od te doby nic, predpokladam ze to lezi na celnici. A to jsem to vsechno udelali jak se ma, priznali 100%... no des :-)
ve stejný den jsem z HK bral i já. Je to teď v Praze na celnici, přišly mi z pošty nějaké lejstra na vyplnění, abych je zmocnil k vyřízení. První můj balík, co stopli. Pravda, asi byl největší a nejnápadnější. Páčkovka a nějaké drobnosti.
Jak jsem tam byl naposledy, tak mi řekli, že odteď už se každá zásilka musí kontrolovat i když je pod 22euro... takže tam zastaví asi uplně vše, jak jsem pochopil, jen pod tuhle hodnotu nedaj DPH, nad jo... takže asi konec dobrým obchodům ze zahraničí, pokud jsou lidi mimopražští.. teda tak mi to řekli... a to výpalný 96 poště.. za to bych ty lidi nechal pověsit za ko..le do průvanu...fakt za nic..
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
rikam, na celnici v praze mi rekli, ze uz zastavujou kazdej balik... ale melo by ti od posty dojit nekolik lejster, o plny moci, fotky toho baliku a tak... takze nekde je problem, bud to sem nedoslo, nebo ti nedosly lejstra... co ti rika swisspost nebo nejakej track and trace od HK?
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Historie balicku, on si to pres muj ucet bere kamos, tak sem to doted neresil, ale budu muset.
06/08/2012 18:28 Handover to Airline 06/08/2012 11:16 Processing at Air Transit Center 02/08/2012 17:10 Processing at Sorting Centre 02/08/2012 17:10 Processing at Sorting Centre 01/08/2012 23:25 Acknowledged at Transit Centre 01/08/2012 22:19 Shipments in transit from Origin
Pošta mi poslala papírové formuláře pro zplnomocnění, které jsem vyplnil, naskenoval a poslal na jejich mail. Teď čekám na proclení a doručení.
Takhle vypadalo sledování zásilky na stránkách Swiss Post:
Date Time Event Processed by Notes Wed 08.08.2012 10:59 Mailed Swiss Post SINGAPORE Wed 08.08.2012 10:59 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE Wed 08.08.2012 18:15 Departed transit country Swiss Post SINGAPORE Wed 08.08.2012 18:15 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE Thu 16.08.2012 18:03 Arrival at border point of origin country CH-8010 Zürich 1 Thu 16.08.2012 18:05 Departure from border point of origin country CH-8010 Zürich 1 Our delivery partners in the destination country have unfortunately not provided us with any consignment incidents. The lack of this information does not affect actual delivery.
A teď koukám na stránky Česlé pošty, že balík už je proclen a je na cestě ke mě :) Asi bez extra daně, to předpokládám, že by chtěli doložit fakturu, výpis z PayPalu atp. Takže snad jenom výpalné pro ČP.