Ahoj chlapi tak sem se konečně dočkal a mám doma losinku,k tomu sem si připlatil a koupil od Tamky pajero vagon 1/24scale model. Takže sem se pustil do práce ... dlouho trvalo promejšlení co s těma malilinkejma kardanama (kvůli prodloužení).. po několika pokusech udělat jakštakš šásko sem se vrátil k původnímu(nehezkýmu)...zjistil jsem že pro moje potřeby nebude potřeba prodlužovat kardany když obě nápravy dám od sebe symetricky o cca centimetr..takže jsem udělal na spodku upgrade(zatím provizorní-finále bude v kovu)to mi pomohlo k tomu že sem nemusel mařit linky.. a zároveň se tím auto snížilo což je v mém případě žádoucí ... další věc byly kola , ty z losinky jsou opravdu krásný ale taky opravdu velký:( takže jsem použil dokonale měřítkový gumy ze stavebnice pajera.tím se mi podařilo zůžit podvozek do takový míry že kola nekoukaj ven :) což je super a ani sem s tim nepočítal :)musel jsem udělat náhrady místo šestihranů na čep(hexů?),naštěstí disky modelu jsou z tlustý vrstvy takže jsem drážky dodělal přímo do nich..
to asi zatim vše :) více poví obrázky ...
[/img]
sice nemaj drpák ale je to měkká guma celkem i přilnavá takže je tam zatím nechám.. takhle malinký pořádný gumy asi neexistujou .. a v žádnym případě nechci větší :)
macaiq píše:sice nemaj drpák ale je to měkká guma celkem i přilnavá takže je tam zatím nechám.. takhle malinký pořádný gumy asi neexistujou .. a v žádnym případě nechci větší :)
Kolik mají v průměru 30mm ?? Jaký rozměr potřebuješ ??
Já bych dal ty plasty a nárazníky do černé stříbrné nebo šedé teď to je jak píšeš, takové holé. A nebo tam dej černobílé proužky a cedulku s ceníkem, na střechu TAXI a máš s toho německý taxík.