Muzu se jeste zeptat na pro Vas jiste stupidni :lol: dotaz ohledne vysilace?
Mam jiz zminenou Modelcraftku GT-3, ma pamet na 10 modelu. V pameti mam ulozeny jeste jeden model, a vcera jsem jen omylem zapnul vysilac a byl tam zapnuty rezim pro jiny model, ale Axik normalne jezdil...? Bud mi neco unika, nebo nevim? Jak je toto mozne, myslel jsem, ze kazdy prijmac po sparovani s vysilacem reaguuje pouze na to, na co je ve chvili parovani nastaveny vysilac, cili by na jine nastaveni nemel reagovat? Nebode mi to rusit s ostatnimi kdyz vyjdu ven s vicero lidma? Vim ze by nemelo...
Nebo to funguje nejak jinak a pri parovani je jedno, ktery model mam v pameti zvoleny a pamet uklada ciste jen to, jak jsou nastaveny doplnkove funkce a trimy, vychylky atd pro dany model a vysilac ma stejnou frekvenci pro vsechny prijmace, ktere jsou s nim sparovany, a tudiz to je duvod, ze mi to funguje?
pokud to je tak, asi jsem žil pěkně dlouhou dobu v omylu.
Vysilac by mel byt vybaveny funkci FHSS, ktera by mela snad zajistit nejakou funkcnost s jednim prijmacem a vyloucit ruseni, ale ani po nekolika nastudovanich jsem proste nepochopil, jak to funguje a co to vlastne poradne FHSS je, cili by to mohlo mit i souvislost s dotazem, co jsem psal.
Pokud je to opravdu jen moje stupidita, omlouvam se a dekuji za vysvetleni, co a jak to vlastne delat ma, co je normalni a jak to tdy vlastne pracuje???
Diky