V rc cars som pozrel test serva mks ds1210. Tvrdi sa ze nieje vodotesne. Na stranke vyrobcu su vsak videa kde servo pracuje pod vodou, v hline, v spinavej vode a aj v lepkavom bahne.. no za tu cenu asi lepsie servo aj tak nebude..30 USD
Budeš nešťastnej, že Ti auto nezatáčí i v sebemenším terénu. Ze začátku jsme jezdili 12 kg a bylo to prostě málo. Vybírej kolem 15 kil nahoru. :wink:
Další věc, není 15-ti kilový servo jako 15-ti kilový servo. Třeba Turnigácký 15-ti kilový servo nemá v žádným případě ani podobnou sílu, jako třeba 16-ti kilovej Savöx. 8)
Máš pravdu Lubo, já teda absolutně nevidím rozdíl mezi 13kg MGéčkem a origo axialovským které má nějakých 7-9kg, nevím .... ale zas nutno říct, že každý má jiné nároky. Bez urážky ale flateric je myslím takový měné náročný jezdec :-)
Ano to můžu potvrdit. Když jsem axíka koupil byl tam 16ti kilovej Savöx a neměl jsem problém vydrželo i slušnou várku ponorů. To 15ti kilový od Turnigy bylo oproti tomu úplně jiný servo - taky zdechlo po třetím ponoru... :evil: