Je to jednoduché chlapci. Zalepim, když to bude na prd tak rozlepim. Nicméně na TAčku jsem měl zalepíno a jak jezdilo parádně. Vyzkouším a uvidím co bude lepší.
Přežije. Neboj. Jen 11tku 3000kw. Ale rád bych se tě Michlale zeptal, jestli je možné na gt3 nastavit dva profily jezdce na jeden přijímač. Rád bych zkusil jeden profil na max plyn apod. na velkou zátěž a pak druhý profil, kde by plyn apod. byl nastaven třeba jen na padesát procent, když loudí synovec o půjčení. Tak aby mi to hned neposlal do sloupu.
Hej Míro a dám to dohromady sám se svýma vařečkama místo rukou? Nebo se mám radši stavit na kafe :-D Musím najít ten zatracený manuál. Tam by to mohlo být.
Tak je to nastaveno. A kupodivu to bylo jednodušší než jsem čekal. Nejdříve jsem sice půl hodiny hledal manuál a pak do něj 15 minut čuměl. Nakonec jsem ho zahodil, vzal si auto a vysílajdu a za 3 minuty to bylo. Nebyl jsem si jistli, když opustím pozici prvního modelu a přejdu na druhou, tak jestli bude nadále se stejným přijímačem reagovat. Bez problému. Mám z toho radost. Teď už jen počkat týden na nové combo a hurá na kopec :-D
Ehhh, až sem jsem včera nedošel. Takže ANO :mrgreen: . Už jsem to tu nedávno psal, Flysky používá jednoduchý párování, přijímač si pamatuje vysílačku. Paměť na modely (nebo-li, jak říkáš, profil) není vázána na konkrétní přijímač. K tý motorizaci - to opěrný kolečko vzadu bych zvětšil a dal na delší páku, jinak ti Blitzer udělá na fleku lůůping :lol:
No jo. Bude to chtít jemné prsty. Ale tak nějak proto jsem nastavil ty dva profily jezdce. Protože na normální ježdění na rovince předpokládám používání právě toho omezeného plynu. Na kolik procent, to budu muset otestovat.