to je takovej malej prevít...zhruba 1/18...mám ho doma už dlouho...je z Aukra...čekám až rc4wd příde s cenově dostupnejma mininápravama, nebo losi udělá 1/36 crawlera:D
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**
...takže...vyhrál sem dva tikety do Palace Cinemas v Letňanech na zejtra, neděli 27.9. od 17.00 na film Gamer...jelikož se mi to moc nehodí, neboť zajedno musim makat na stavbě a zadruhý je u nás posvícení, napadlo mě, esi by je třeba někdo nevyužil...tak pokud by někdo měl zájem, ať pošle SZ...přes den tu asi moc nebudu, takže odpovim večer...
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**
Taky jsem chtěl něco zkusit si vyrobit malýho. Málem jsem už objednal 2 1/36 losinky z bazáče. Měl jsem ji už dřív a nějak by z toho crawler udělat šel.
ja jdu v neděli budeme jezdit u rc truck HK tak tam na nás se strejdou houkněte strejda tam bude už od pátku se svým JZD a já budu prohánět ambulanci :D
jarmil33 píše:ja jdu v neděli budeme jezdit u rc truck HK tak tam na nás se strejdou houkněte strejda tam bude už od pátku se svým JZD a já budu prohánět ambulanci :D
Neměli bychom se nejak označit, ?_, třeba samolepkou na čele nebo tak ?_? Strejdu každej pozná, ale ne všichni se zname osobně...
jdu v So a možná i Ne-.,,.-
SirUp píše:Neměli bychom se nejak označit, ?_, třeba samolepkou na čele nebo tak ?_? Strejdu každej pozná, ale ne všichni se zname osobně... jdu v So a možná i Ne-.,,.-
No no to že jsem plešatej to neznamená že mě každej pozná.Dáme čas a sejdem se?