Tak,tak,kluci,jak moudře dí bratr tabbert:jde nám jen a pouze o zábavu ;-) :-D Máme to jako alternatívu k trialu,aby jsme nemuseli.když nás přestane trial bavit,začít hned chlastat.Takhle si před tím dáme ještě trošku rallycrossu. :OK:
Já se omlouvám mám rodičovské povinnosti začala škola tak dnes nedorazím, Navíc stejně hlásí na odpoledne déšť. Ale plánuji tam dorazit v neděli po obědě.
Tak jsem se byl dneska podívat v Jlendu na trať,v jakém je(bahnitém)stavu.Zas až tak moc bahna tam není,ale sucho vypadá jináč.Snad to ještě nějak přijatelně poschne,aby se dalo v nedělu válcovat.Vyplevané to máme za chvilu.A taky se musí pořešit ten Mariánský příkop.Přibyly tam nějaké větve,pařez apod.Sice to nevypadá špatně,ale překáží to okruhu. Jo,auta mám konečně hotové :tleskam: ,tak v nedělu beru obě.
Tak já myslím,že jak furt strašíš,že to bude masakr tak ta Integrála bude jasná volba 8) Já mám zatím jen kastli a kola
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Swine: jsem za myšáka :-) Balu: te mi je líto už teď Je to mazec, dnes jsme testli a ja jsem po doskoku na kolo zlomil servosaver, Kikinovi se rozpadl diferák a přibylo nám pár prasklin na budkách, ale supr zábava !!! Už se těším až to bude doděláné a dáme první rozjížďky :tleskam: Tvar dráhy: A brigádníci jak makají, aby si ostatní měli také kam přijít zajezdit:
Chtěl bych poděkovat všem,kteří dneska přiložili ruku k dílu. :OK: Moc nám to pomohlo. ;-) Když jsme tam dnes dorazili,tak jsme vůbec nevěděli,co s tím terénem budem dělat,jak byl mokrý. :-( Nakonec se to tak nějak samo rozjelo a udělali jsme všichni kus práce. :hura: Nechci poděkovat mému Sůbu za to,že si rozlousklo diferák!! :NO: Zase mám co dělat. :YOP:
Krásně se ten RC park rozrůstá a formuje. Tím jak to pomalu začíná zarůstat zelení a přibývají další části tak se mi to líbí čím dál více. Mariana RC úplně strhlo :-) už pije dokonce jen RC kolu :-) a přibyl i nějaký noý, zřejmě správní objekt od robotikůůůůúúúúúúúú
:OK: pěkně jedete ,doufám,že sihnu do toho šestýho nazbrojit 8)
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Já vám to říkám hoši, to bude destrukce jak prase. Proto je úplně zbytečné kupovat nové krásné kastle (třeba kdyby někdo chtěl Lanciu Stratos nebo tak něco) a nové podvozky protože to bude lusk lusk a je po tym :lol:
Jinak osobně si myslím, že je to moc rychlé, kolem toho ostrůvku předpokládám to bude asi ten Kikinův Jokerlap, kdyby se to rozšířilo tak bych to tam dal na stálo jako součást tratě. Ale je to vaše trať a je bomba že takhle valíte :tleskam: