Tak jsem se byl dneska podívat na letadýlka v Mošnově.Docela povedená akce....teda až na ty tisíce lidí. ;-) Ale za to zítřek vidím díky počasí bledě.Dnes se byl na trati podívat Radim a hlásil,že to je mokré jak sviňa.Takhle si asi rallycross už letos nezajezdíme. :-( Pokud bude teda zítra aspoň trochu přijatelně,tak půjdem vyplevat a upravit trialovou dráhu.Nic jiného asi nepůjde dělat.Ale i tak bude každá ruka k dílu dobrá. ;-)
Časák budu mít v ruce až příští týden, ale už je doma. Je tam článek přes celou dvoustranu a myslím, že se povedl. Hlavně je tam dost fotek ... a krásných :tleskam:
Díky fotografům milan08, pmaxx, joseph a ferdovic 8)
To byste si měli koupit v trafice jako památku :FINE:
Tak sem se,Máro,díval na fotky z Brna...Erik je tam za mediální hvězdu(je tam z vás nejvíc) 8o .Ale něco tam na tom vašem ranči,co jste tam měli postavený,chybělo: :NO: ......a to byl jajkův BAGR :-D
No taky hledám a marně. Nicméně jsme tam s Baluem byli nakouknout a mě to teda uchvátilo. Lexanky mají všichni nádherně vypiplané a stylové. Závody jsou hodně o rukách teda a hlavně před komisí se předvést a projet bokem čtvereček 40x20cm to by byla pro mě infarktová záležitost, to bych psychicky nezvládl. :lol: Ze stříďáků mi pískalo v hlavě ještě doma v posteli, účast peckovní 71 aut, finálová skupina byla pastva pro oči, to byli sakra profíci, vyhrál to jakési rakušák, kterej jede driftovat do Japonska na nějaký jejich závod. Z "našich" teda nejdál dojel Erik 8)
No já byl nadšenej,mladýmu se to taky moc líbilo,tak možná začnem stavět další auto a trénovat :lol: tady jsou moje fotky ze soboty bylo to supr,perfektní atmosféra a známé tváře.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/