Trochu jsem na tom máknul,ale jde to pomalu,kvůli vytvrdnutí tmelu.
Je fakt supr,ale trvá mu než úplně vytvrdne,protože naleptává plast.
Je to zatím v základu,kvůli zviditelnění chyb.
Ještě foto z výroby vlnky.
Moc pekna a cista prace.. Na muj vkus ti to jde opravdu hodne rychle od ruky... :D Vypada fakt paradne, nemuzu se dockat az bude hotovej, i kdyz jak te znam tak nebudem cekat dlouho... :D
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
8O 8O 8O Cores, ty mě chceš fakt nas.... já mám stejnou kastli doma, ale vždy když vidím, jak makáš, tak mne přejde chuť na vše a radši du do hospody a tam se vopiju..... :cry:
Tak to je parádní prácička, to teda jako jo. Co se MudSlingerů týče, myslim, že vostříhání jim jenom prospěje - zajedno se trochu zmenšej, zadruhý vypadaj líp a zatřetí, a to je možná jenom subjektivní pocit, ale zlepšej se jízdní vlastnosti. A hlavně budou vypadat přesně jako ty na úvodním obrázku...
...a předpokládám, že tenhle thread si už taky viděl, ale ukrutně se mi líbí, že je to postavený jako neupravená verze...s úzkym rozchodem a na malejch kolech...http://www.rccrawler.com/forum/showthre ... t=suburban
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**
Ty mi taky trhni kamaráde.....hmmm....šikovnost tvá ...hmmm no prostě mi trhni....celej příští tejden budu v Práglu tak by sme to mohli vyjasnit někde na pívě co? :lol: ...trochu OT