Nebojte kluci,ten okruh se dodělá!!!!Už mám nakreslený nový návrh,tak ho zítra vemu k diskuzi. :OK: Na Landeku je to sice dobrá plocha,ale okruh je lepší.Tam musíš držet nějaký směr(teda pokud se to povede :-D ) a né si jezdit jak chceš. :YOP:
Tak jsem ráno některým z vás přes sms nadhodil miniexpedici,v sobotu,na haldě v Radvanicích.Většina z vás nemá ale v sobotu čas,já bohužel už mám nějaký program na neděli.Tak beru nápad zpět,pohlídáme počasí a podniknem jí jindy.A v sobotu půjdu otestovat pár předělávek na trialovce na Jajekland.Rallyovku neberu,nemám ještě pořádný motor.Jedině,že by šla Denča se svojím autem,ale to nevím.
Trhačky už nejsou někteří máme pichačky,škoda bandoliku,v sobotu nemožu,ale kiki plánuje expedici tak běda jestli se nezučásnite cela rodina,vozový park máte docela slušný,
V sekci severní moravy jsem vytvořil téma posledního závodu, rád bych aby jste se tam vyjádřili v kolika lidech i nezávodících se kdo dostaví a zda máte zájem o jídlo ať nerezervuju někde místo na půl hodiny a pojedete dom ...
Tak jsme byli dneska s Denčou pojezdit v JL.Její auto celkem v poho,ale u mojí trialovky odešla asi PZ poloosa.Ještě jsem to nerozdělal,tak nevím jistě,ale nasraný jsem preventivně už teď.Do večera přidám pár fotek na rajčato.Mára tam točil nějaké video,tak asi bude taky něco dávat. To Ondra:My se tady domluvíme,co a jak a dáme vědět.