Stejně je to ale divný, vždyť to jsou všechno originál Axial díly, které byly součástí stavebnice, tak mi nejde do hlavy proč by na sebe ozubená kola nenavazovaly. Ono se to hůř chápe z textu, než když člověk vidí problém v praxi... :wink:
Michale to je jednoduchy. Spur je pevne nasazeny na stredovem diferencialu bez moznosti pohybu a motor je v te kolejnici v ktere se s nim da bohybovat a tim si vymezujes vuli mezi ozubenym soukolim. Bohuzel pastorek ma 12 zubu a pokud tam das ten nejmensi spur tak se to k sobe proste nedostane kvuli dorazu kolejnice a problem je na svete :-( PS: Dnes strikam karoseriii :OK:
Aha, teď už je mi to jasný... A proč tam chceš dávat ten nejmenší spu, kvůli maximálce na úkor krouťáku? Ono co jsem koukal tak těch kombinací pastoru a spuru je opravdu hodně, už v základní stavebnici jsou tuším na výběr 4 spury a 2 pastorky, a několik dalších se dá přímo od Axialu dokoupit...
Tak přeju hdoně trpělivosti s lakováním a nezapoměň nafotit výsledek... :wink: A když budeš mít v ruce ten foťák tak by jsi mi mohl blejsknout foto podvozku s elektronikou... Díky 8)
kilator píše:Jasny ze budou foto. Co presne ches nafotit na vnitrku?
Stačí horní pohled na podvozek osazený elektronikou a nějaký detail reglu s motorem... Hele když jsem to nakousnul - Ten motor 1410-3800 v kombo sadě má přídavnej ventilátor, vejde se na motor v pohodě? Jde mi o to jestli tam je na něj místo, jestli se vejde pod ten interier, který přeci jen prostor pro elektriniku částečně omezuje.
Covece to nevim jak to s nim bude. Zatim ho tam mam jen na zkousku a jeste otocenej bokem, myslim ze se tam vejde. Prozatim jsem ho stahnul na obou stranach stahovackou k motoru. Co si budem ale povidat, v tomhle pocasi nehrozi ze by se upekl.
Exous nastrikanej, zkompletovanej, vyzkousenej a nafocenej. Michale, jeste ho budu rozebirat tak ti nafotim i vnitrek. Je to moje prvni lakovani karoserie a jsou tam chyby, tak nehante moji nekolika denni praci :| Je to takova Marlboro kombinace Vice na rajceti.
Pěkný,pěkný zasloužilo by to sfotit venku. Já už přemejšlím co vyvedu se svým kouskem.Mám 3 návrhy,tak se uvidí. :lol: Ale se kurde těším........... :tleskam:
Cores, neboj nic. Fotky z venkovnich akci budou ted o vykendu. Zitra bude rozborka a kontrola uplne vseho, Exous dostal docela zabrat a chci to zkouknout jestli se neco nepovolilo. Chce to trosku poladit i regl, ta akcelerace je az moc plynula a dlouha. Mam pocit, ze pri pomali jizde to vydava divny zvuky a na zpatecku tam neco praska. Nekde na zahranicnich forech jsem cetl, ze tam byl nejaky problem z diffama uz z vyroby. Doufam tedy ze to bude jen nejaka ptakovina.
Máš to pěkný Killatore, lak se ti myslím povedl, akorát si nemůžu pomoct, ale ta zelená samolepka na boku mi tam moc nesedí... :)
Když jsi nakousl ty rozjezdy, jak je na tom ten 1410-3800? Má senzor že jo? Takže rozjezd pěkně plynulej, asi ani neni problém jet rychlostí chůze... Jinak co jsem to skládál tak diferenciály vypadaly velmi dobře a mají krásný tichý chod, takže si nemyslím že by byl probnlém v nich, tedy pokud jsou dobře sestavený a naplněný...
Samolepa uz je pryc. To bylo jen pro manzelku na oko. Sensor? Pomalu se s tim da jezdit, ale vydrzis to? Jakmile ti poprve prohrabnou kola pomalu uz nikdy nepojedes a o senzoru si muzes nechat zdat, pri opravdu pomaloucky jizde je znat cukani motoru. Ventilator na motor se tam krasne vesel, musis ho ale vyhnout do boku smerem ven od stredu. Snad jsem nezapomel na zadnou z tvych otazek.
Ty bláho ten 1410 nemá senzor? Jak jsi psal o té plynulé akceleraci, tak jsem myslel že se jedná právě o senzor.. Nicméně je to 4 pol, takže ty rozjezdy a korouťák by měli být OK. Nikde jsem to nenašel, ale jedná se o 10ti závitovej motor? Jinak díky za odpovědi
S tim senzorem je to jasny uz z obrazku u prodejcu. Musel by do motoru jit jeste jeden svazek kabelu. Jako je na obrazku meho Summita. Rozjezd je plynulej, ale to cukani je znat jen pri opravdu pomale jizde. Jak je to s tema zavitama motoru to netusim, v tom jsem lama.