Tak jsem dodelal bok a kasle uz zacina byt "skoro" hotova. Mezitim jsem samozrejme si parkrat zajezdil venku... ale ne vic nez snad 10 minut v kuse. Vzdycky se neco rozbilo.
Naposledy se zase uvolnil kardanovy kloub od prevodovky - byl tam jenom jeden pod docela velikym uhlem a jak se tocil, tak mel tendenci se nepatrne posouvat po jedne ose; to neslo, tak hejbal s celou prevodovkou a motorem, dokud nepovolil cervik v kardanu.
Kdyz se to stalo potreti, tak mi to konecne zacalo vrtat hlavou co spatne; ze to neni nedotazeny cervik v kardanu. Koupil jsem druhy kardanovy kloub, dal je k sobe a je to v pohode :-) Takze jsem dneska dal opet testovaci jizdu a celkem to ujde... asi pul hodky jsem jezdil a domu jsem sel sam od sebe a ne protoze to zase nejede :-D
Moc fotek jsem neudelal, tak snad jen pro predstavu... snad se uz brzo dostanu na nejakou expedici...
Svetla sviti...
Jeden z nej napadu... kdo ma porad sundavat kasli (je na 4 sroubkach), kdyz si chci chvilku zajezdit...
Staci odklopit sklo z patych dveri, zapnout baterku (ten veliky cerny), regl (klasicky posuvny, ktery neni na fotce videt) a pak i dalkovy/potkavaci svetla (ten kovovy 3polohovy prepinac ;-) ) a jede se 8)