Ahoj,chtěl jsem si stáhnout na zkoušku Free verzi ze stránek na které je odkaz na začátku tohoto tématu a nejde to,to už to zakázali?
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Zdarec nevim jak vám,ale já sem zkusil ty kody z netu a dal sem skoro všechny co sem nasel,ale vzdy kdyz sem zadal jaky koliv tak vše Ok ale po jednom dni mi to zase napsalo ze musim zakoupit prudukt a kdyz sem dal dalsi tak to samy já jenom jestli vám to nedělá.... Já u mam jinak doma origo take mě to je už jedno :-D
Expedicní auta:
Tatra 815-4 Vojenská na tatra nápravách od Oty..
Defender 100 na Deekey sashi..
Defender 6X6 Foley 150 Právě ve vývoji- cca 3 tydny do konce.
Defender 110 Double cab crew ve vývoji-mesic a pul do konce
Mě to nejde vůbec stáhnout,když kliknu na ikonku Freeverze,tak nikde neni nic na stažení
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Taky jsem to zkusil,ale jen v Demu,a nemít blbej komp,tak si zahraju parádně a oproti GTS,ETS1 uplně o nečem jiním,už i TRUCK se chová daleko reálnějš. Takže to vypadá že místo PS Viti vylepším PC a začnu taky jezdit