Ahoj. Je to celkem rozdíl s a bez. Na CC jsem je jezdil jen na zadní nápravě, neb na přední to drhlo. A byl rozdíl jetli bylo auto celý v řetězech nebo jen zadek, o varintě bez řetězů ani nemluvě.
2,4 Ghz
SCX10 - Toyota Hilux
SCX10 - JEEP JK
SCX10 - Land Rover Discovery Camel Trophy
MST CFX - Range Rover Camel Trophy
V3S
Tamiya - Porsche Jägermeister
2x Traxxas Slash
jaký máš průměr kol? Já mám doma řetězy na flatirony dělané a jsou mi k ničemu, tak bych ti je mohl za par korun střelit.. :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Pokud dobře vidím, máš tam šrouby... to ti rozerve gumu pokud tomu dáš zabrat.. bacha na to..
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
nivak píše:Jojo, vidíš dobře.Uvidíme, kdyz tak koupím jinou gumu
Jasný, jen dobře radím, ať zbytečně neutrácíš :-)
to ti neřeknu, musel bych to mít v ruce... ale rozhodne to bude lepsi...ja to normalne pletl - rozpojoval a zase spojoval do tvaru, takze krom hacku na zapnuti nemam nikde ostrou hranu...
Tak to si tam zajdu a koupím, hele kolik přibližně je třeba na jedno kolo jen orientačně at vím jestli vzít dva nebo tři metry nějak nemám představu kolik je potřeba vezmu si ho s velkou rezervou ale skusím si taky řetězy udělat. Předem díky za info jo mám axial 1,9 co jsou na Dingu.