Za mě ty tomsny byli o hodně hezčí,ale když jsou tam menší kola,taky to neni zlý ale nechtěla by zadní náprava posunout kousek dozadu? nějak mi to nepasuje... :-)
To já ten vzorek žeru :) Já beru inspiraci kde se dá. Ona kastle musí dolu, odpružení je dělaný na 120tky kola + rezerva, takže musíš počítat s tím, že auto půjde o cenťák dolu :)
Náprava je přesně na středu. Jen jak v autě nic není, tak i to ho dělá vysokým a náprava pruží pod auto.
Další věc je, jak budou ty ansmanny fungovat. Bůhví co to asi nebude, ale špatně nevypadají to jo ... thompsony asi pojedou líp i když ty velké taky žádná hitparáda
Na tuhle světlou výšku bych se chtěl dostat. Předek potřebuje jiný tlumiče. Mám ta upravený babičky z AX10- Zkrácený pístnice, ale brání to značně pružení. Zadku jen zkrátím distanční trubičky na táhlech k váhadlům.
Ten vzorek je fakt dobrej, ale průměr a šířka prostě není vono, jaký maj rozměry?... to swine: jak dlouho si thompsony jezdil? já si je vynachválit fakt nemůžu, hezky se rozjezdily, jen je třeba jim dát čas... jasně že z toho nebudou ripsawy,ale tam zase vzhled není nic extra... ;-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Mno právě, jak to pak budeš rozšiřovat, tak ta úzká guma bude podle mě s rozšiřovákem vypadat trochu blbě.... no uvidíš
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Nejezdil jsem je a ani mi to nějak nevadí. Stačí co jsem viděl, v trialu se hezky všechno ukáže. Balu s nima jel jeden závod a rychle je prodával, my jedem na funkčnost a tam vede ten Ripsaw :mrgreen:
Tak balu taky koupil, jel 3x a z toho jednu roztrhnul, kvůli toho, že experimentoval a pak hned prodával, z toho asi těžko poznáš jestli guma jezdí nebo ne... ale sry, to je OT :-)
Gumy mi připadnou lepší, resp. vzhledově jdou k tomu líp. Hodilo by se mít stejnou i rezervu. Až bude jeep krapet níž, bude to ještě lepší. Fakt krásná kára!