Čau chlapáci, tak jsem náhodou narazil na vaše forum a po projití jsem se musel zaregistrovat a napsat vám :CIAO:
Hrál jsem ETS 1 a když vyšla dvojka, tak jsem si řikal, že jí musím zkusit. Nakonec ji nejen zkouším, ale jsem na ní trochu závislej :-)
Na začátku byla Scanie jasná volba, garáž jsem zvolil v Brně, protože zde bydlím a studuju (kvůli tomu nemužu mit volant (kvůlu místu a kvůli penězům)) :( Parkrát jsem se projel, vzal si první půjčku na 100, hned jak šlo, tak i na 400. Zvětšil jsem garáž v brně, koupil další Scanii a najmul Jaye. Ten už má 4,2 a slušně vydělává. Po pár jízdách jsem si koupil další tahač, tentokrát Mana, umístil ho taky do Brna a najmul Jaydena. Ten se snaží, ale na mě to nemá, samozřejmě :-D
Teď jsem si vydělal i na novou garáž, kterou jsem koupil ve Frakfurtu. Bohužel ještě nemam peníze na další tahač, tak jsem tam prozatím přemístil snaživku Jaye.
Peníze na nový tahač jsem neměl, protože jsem udělal radost sám sobě. Trošku jsem si vylepšil svoji Scanii. Ze základu jsem ji přidal Highline kabinu, nejsilnější motor a ostatní vychytávky. Hlavně to boční obložení se mi hrozně líbí ;-)

Tady ještě jedna v akci, když jedu z Londýna.

Jinak Carlos, tvoje se mi taky hrozně líbí :)
btw. kde přesně ste stáhli ty myšáky? Já jsem si stáhnul kola, realny zakazky a tahace, realny loga tahacu, ale na mysaky sem nenarazil :)
Zatim čau a ať to jezdí :)