Tak po dlouhem uvazovani nad autem do terenu jsem ve finale dosel k cili. Koupil jsem si Pajero jako stavebnici a dnes mi doslo domu. Takze brzy dodam fotky.
Tak vcera jsme se s kolegou v praci nudily tak jsme si vzali stavebnici do parady a za 3 a pul hodky jsme meli sestaveno a uz bylo pajero na prvni jizde. Jedine co me zamrzelo byly tlumice. Predni vytekly. Nemuzete mi nejak poradit cim to utesnit? Ty gumicky to neudrzeli. Predem dik za radu.
jasně že víme, nech v nich jen trochu oleje aby byly namazaný, jinak největší finta na pružiny (úprava na prasáka) ,vem pružinu a natáhni ji asi o dva centimetry (vždy musíš natáhnout obě z nápravy abys je měl natažený stejně) a pak je párkrát zmáčkneš a je to, tím pružina ztuhne a prodlouží se a zbytek lze doladit orig podložkama pod pružinu ale to se musí podle rozložení váhy v modelu nekecám ,řeším to v mojich cécéčkách takhle a ti co vědí jak jezděj potvrdí že to funguje opravdu dobře což je vidět i na umístění v offroadtrialu
ahoj pěkný pajerko uz jenom nastríkat a udělat pár uprav přes zimu na to budeš mít čas a na jaře vyjedeš už s upravenym na nějakou expedici :OK: přez zimu se stejně moc nejezní ;-)