O komfortu, charisma, historii nemůže být pochyb. Loď je to parádní, je mi jasné, že svezení tě hned dostane. O bytelnosti zas nemůžu moc soudit, ale na úrovní GéeRa to asi nebude ale je fakt, že je to taky o mezičlánku mezi volantem a sedačkou. Ale minimálně zadní špéru by to asi chtělo ... :-p
No tak ten je fajnovej :OK: Asi už má něco za sebou,ale věřím,že tyhle starý káry ještě dlouho vydrží.Včera jsem lítal po inzerátech a mám zas brouka v hlavě. TLC 60 Je to nádhernej youngtimer. Tak ať slouží a hlavně baví.
Ten snorkel je nějak moc Hi-Tech aerodinamicky tvarovaný :D Neni ten Boudalift zbytečný na ty 33 kola?. Kdysi jsme měli k260 3 litrovku v Benzínnu, Až jednou budu velkej kluk tak si jí koupím 8) Jen škoda že to má jen Samosvöööör :cry:
Šnorchl je první věc, kterou předěláváme, materiál už snad máme všechen !
Boudalift je holej nesmysl, bohužel už to takhle vyřešil předchozí majitel. Časem půjde taky do prdele, jelikož je absolutně zbytečnej. BL se dává na sráče typu L200 apod. co maj nezávislý, se kterým neuděláš nic ...
Samosvor to má, to je pravda. Špéra je ale špéra, té jasný.
3 litr v benzínu žádnej zázrak. Tohle (3,3 D bez turba) je sice lenochod, ale jede furt ... :wink: hlavně i pod vodou ...
K160 je podle mě hezčí, než "španěl" ... :P
Další předností je totální jednoduchost a robustnost auta - motor, elektrika (ta je u tohohle vozu kapitola sama o sobě :lol: ) a podvozek.
No, ale můžu říct, že přesedání z Discovery II do K160 je vééélký peklo ... :-D
Další gratulace Lubo,ty to sbíráš jak houby 8) pěknej kousek :OK:
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/