Po té co mi auto pouze s celním sklam spadlo tak se dost veci rozlozilo, takze jsem lehce vyhladil a zkrasnil pristrojovku a nove celni sklo, lepsi uchyceni, silne sloupky, dobrou konstrukci a spolupusobeni s bocnimi okny, a prickou mezi nakladovym prostorem a kabinou, takze ted je to silne jako byk a vodotesne skla samozrejme, vymenu vzduchu v interieru proti mlzeni oken zajistuje vetracek, takze int. cajk a odolnost taky
jsem od auta pryc, v nedeli vecer, prakticky nic nejde poznat, akorat poradnejsi to je, neni tam ten flek na pristrojovce, ten lem kolem je presnejsi, ucelenejsi nater atd, a bytelnejsi
tak zase jsem udelal kus auta, delal jsem strechu z tenkeho psh na zebrovani a vzadu kapsu na diodu pro bocni osvetlini auta ve fake vetrani, NEJSOU HOTOVE BOKY, to budu delat taky na zebra, tak tady je link http://dtswiss.rajce.idnes.cz/Audi_QX6
diky za pochvaly, do rychlosti to rozhodne nepude nebot je na tom neuveritelne prace a nechci to rosekat, je to sice supr pevne, masakr jak, ale odery a skrabance nic pro me, co dostane i v pomale rychlosti jsou rozhodne okna a nejake rohy ale snad ne, ted se vrhnu na levy bok at aljspon pulka auta vypada, jezis to je makacka, snad si to dodelam na 16ctiny