Mutant
Častý přispěvatel

Re: Sci-Fi lovers room

milan008 píše:Tak jsem si v pátek dal Breakheartský průsmyk, no, westerny miluju, Bronsna také, ale tento film nebyl můj šálek kávy, dokoukal jsem jej až do konce, ale podruhé, na rozdíl od jiných filmů s Bronsnem nemusím. Zato později Spojenec, to byla jiná třída, skvělej film, bez krvavých akcí zato s myšlenkou. Bravo.

Jo tam to Fosterovy moc slusi
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=
cores
Sběratel

Musel jsem měnit kartu v satelitním přijímači za novější typ,no a najednou mi běží HBO,HBO2 a jiný co předtím nee. :lol:
Nevím jestli je to na test,ale o ničem takovým se v papírech nepsalo.Každopádně před chvilkou skončil THOR ,no a musím říci,že byl zábavnej.Oproti Green lantern tada.....Předevčírem zase běžel na HBO HD Kovbojové a vetřelci s Danielem Craigem a 13kou (Olivia Wilde,WOUUUUUUuuuuu :lol: )

Mrknu se po programu,jestli nebudou dávat Promethea 8)
tabbert
Častý přispěvatel

Dnes mi došli bojovnící a hned se pustili do krocení draka :tleskam:
MÉ DO MÁCÍ SCI-FI
Obrázek
Obrázek
Obrázek
RcCarsOstrava
milan008
Veterán fóra

cores píše:Musel jsem měnit kartu v satelitním přijímači za novější typ,no a najednou mi běží HBO,HBO2 a jiný co předtím nee. :lol:
Nevím jestli je to na test,ale o ničem takovým se v papírech nepsalo

To je automaticky na dva měsíce, aby tě nalákali a pak aby sis to zaplatil...
bflmpsvz
salvatore
Veterán fóra

tabbert: leguán zelený???
tabbert
Častý přispěvatel

jj, domácí mazel a hlídač ;-)
RcCarsOstrava
salvatore
Veterán fóra

Taky jsem ho měl, ale nebyl to teda mazel ani maličko. Ruce nám sešvihal snad všem a kámoše dokonce pokousal :-)
tabbert
Častý přispěvatel

Je to ona a agresivní byla do dvou let, teď čím je starší tím je hodnější. Chtělo to jen vydržet a nevzdávat to. Utočí jen na cizí, perfektně pozná domácího. Je v podstatě jako pes - jednak hlídá a na cizího klidně zaútočí, ke mne se dokáže přijít i pomazlit sama od sebe když má náladu a poslední dobou už občas příjde i na zavolání. jinak do rukou ji mohu brát úplně bez problémů. Mám ji doma na volo ;-). Na wc chodí na jedno místo, ma lavor s podestílku pro kočky a tam chodí. Prostě parádní domácí zvířátko. Jen nikde nesmíš nic nechat ležet, protože je jak tank, jak je někde zapomenutá nějaká sklenice tak je po ní ona prostě leze přes mrtvoly. Takže mne vlastně naučil po sobě hned i uklízet :-D , protože mne nebavilo pořád chodit kupovat nové sklenice talíře a jiné věci co ji věčně při cestách po bytě stály v cestě a končily rozbité na zemi. Tak jsem se vykecal a už to tu nebudu zasírat, omlouvám se chlapi ;-)
RcCarsOstrava
minotaur
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele: WWW

Kua chlopi, svaz chovatelů ještírků sídlí na jiný adrese! :mrgreen:

Co je v č. a sl. TV Pá-Ne:
Seroše - Černá zmije; Vesmír (dok.); Misfits; Hvězdná brána: Atlantida V; Pilíře Země; Laboratoř pro chlapy Jamese Maye.
Si-fi, fantasy, horory atd.: Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky; Spider-Man 2; 300: Bitva u Thermopyl; Blade 2; Sám v temnotě; Náhradníci; Od soumraku do úsvitu; Denní hlídka; Mumie se vrací; 2012; Z pekla; Vlk.
Ostatní: Boot Hill; Zakázané ovoce; Blesk; Francouzská spojka; Bourneovo ultimátum; Poslední obrněný vlak; Mercury; V Bruggách; Rychlí a zběsilí; Poslední skaut; Pár správných chlapů; Reservation Road; 16 Bloků; Trosečník; RED; Periskop nahoru a dolů!; Vlak plný peněz.
Western: Muž, který zastřelil Liberty Valance; Nevada Smith.
Zajímavé: Mýty a fakta historie: Bitva u Slavkova (1/2).

Tento víkend je přewillisováno: Mercury, Poslední skaut, 16 bloků, Red... Já se určitě kouknu na Muž, který zastřelil Liberty Valance, klasika od klasika Johna Forda. Ostatní podle chuti, nálady a času. Od soumraku do úsvitu je taková pěkná hříčka :lol:, Z pekla = Jack Rozparovač + Johny Depp.
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
sosak
Nově příchozí

Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky :-D

neco je nekde spatne!?
XRAY M18T
AXIAL SCX10 Honcho
GMADE GS01 KOMODO
Tamiya Stadium Blitzer
zidon155
Píšu strašně moc!

Zdravim :-)

V posledni dobe jsem zkouknul novy filmy: LOOPER, EXPENDABLES2 a TOTAL RECALL - a musim rict, ze vsechny fakt perfektni - DOPORUCUJU!

Looper - dobra scifarna se zajimavym dejem, EXP2 - perfektni akcnak a ty vtipy s Norrisem a podobne nemaj chybu! :lol: a z novyho Recallu jsem mel strach, ale je fakt pekne udelanej ;)

Videli jste - co si myslite? ;)
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
minotaur
Veterán fóra

sosak píše:Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky :-Dneco je nekde spatne!?

Manželka se čílila, proč tam nepíšu i filmy pro ženy, dyškremynácyja!... přece jsou i nějaký modelářky. Tak jsem jí vyjímečně vyhověl a napsal tam film, který je si-fi, fantasy a horor v jednom. Původně jsem chtěl připsat i jinej pořad, ale frajer dotyčný hvězdy se pořád s někým soudí, když jí někdo škrábne lak a to jsem nechtěl riskovat 8)

zidon155 píše:V posledni dobe jsem zkouknul novy filmy: LOOPER, EXPENDABLES2 a TOTAL RECALL...

Expenďáky 2 jsem už viděl a souhlas, je to fakt dobrá bžunda, musím se na to podívat ještě jednou. Doufám, že bude třetí pokračování a v něm nebude chybět Kejsí Kua Rajbek :lol: Na Loopera jsem chtěl do kina, na Total Recall se podívám co nejdřív.
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
cores
Sběratel

Total recall pěkně udělanej,ale jak jsem psal,nebavilo mě že znám děj dopředu. :cry:

Fajnovka je Denní hlídka a Noční hlídka.Na Ruskej film pecka.Prej je i třetí díl,říkala onehdá paní z půjčovny,ale nějak jsem na něj nenarazil.

No a včera jsem si sčíhnul polovinu Promethea v docela slušný kvalitě.Budu pokračovat a uvidíme co to se mnou udělá. :lol:
Ming
Přispěvatel

Cumim na Slavíky, musím. :-p
Drive smoothly
SCX10 Dingo (Speed600Eco R.I.P., teď HPI Saturn 27T, Dsys56, GT3C 6.0, Pat a Mat)
CC-01 Beast (ve výstavbě)
SC Himoto, plachetnice Babetta, remorkér Grimmershörn, Dickie PistenBully 600W
MikeP
Sběratel

Opět sem musel skouknout F&F 4 a mexikáni tam jezdili v krásný LM002-ce. Nakonec to bylo asi jediný auto, který tam nesešrotovali....asi by náklady filmu hodně narostly. :mrgreen:
Obrázek

Zpět na „FreeKec“