alpha channel dáváš ve dxtbmp. v ničem jiném se nedělá. nahraješ tam obrázek jako dds. a v pravo máš okýnko alpha channel. vytvoř si někde obrázek formátu bmp velikosti 128/128 a měň odstíny šedé barvy až to bude nejlepší.
Nazdárek hoši. Už niekoľko dní sa pokúšam vyrobiť nejaký ten skin na svoj truck, no neúspešne. :-( Nepotrebujem nič prevratné. Mám totiž SCANIU a chcel som si dorobiť na dvere (oboje) nejaký ten štítok s názvom spoločnosti, menom a prípadne tel.číslom. Aby to vyzeralo nejak reálnejšie. Prípadne na vršek kabíny názov spoločnosti. Trápim sa s tým a neviem si s tým rady. Možno by to na tie dvere stačilo spraviť ako mod, ktorý by sa dal dokúpiť v servise. Ak by mal niekto na túto drobnosť čas, tak by som bol veľmi vďačný. :OK:
Tak, tenhle víkend jsem si po dlouhé době sedl k ETS 2 a jsem už 19 lv. . Mám 3 řidiče, Brandona, Dave a Catrine... Všici máme volva 750 hp. černý, s rámem na klokany a moc moc světýlkama. Dotaz pro majitele mercedesů... Kolk koní má ten poslední motor od 20lv...?
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...