Šťastný nový rok všem. :BYE:
Mám rád vánoce.Je to takový čas, kdy si můžu přát od Ježíška zas něco pro auto.A protože kdo si hraje nezlobí :lol: ,tak jsem dostal spoustu pytlíku se serepetičkami na Honcho,tak jsem se pustil i do vánoční výzdoby i na modelu.Dodělal jsem konečně uchycení na lopatu a rovnou přidal krumpáč k tomu. Jo a taký nový Pullpal :tleskam:

A taky jsem se konečně rozhoupal asi do poslední fáze dodělaní interiéru,abych se dokopal, tak jsem musel objednat Sama Fishera ze Splinter Cell.Postavička parádní. 20 bodů artikulace a perfektní velikost,takže jsem začal pomalu tvořit. Původně jsem chtěl s PSH, ale nevím kde objednat.Co jsem na netu našel tak to byli desky 1500x2000 a to je zbytečně moc.Nakonec jsem dostal nápad, že to vytvořím z hliníkového plechu co se používá v tiskařství do válců na tisk, s tím že vyrobím papírovou šablonu.Z té pak udělám co největší celek a zbytek spojím šroubečky,takže se pěkně zpevní a taky bude i lehoučký.

A tak nějak to auto beru jak takový závodní trialový speciálek, tak jsem ho drobet polepil, aby to byl správný závoďák :lol: :lol: To je z dnešního ježdění