LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Nerejpej, nebo si dám tu práci a udělám ho... speciálně pro tebe :OK:
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Na muj vkus je děsně šikovnej a to rejpání ho žene kupředu takže čím víc budete rejpat tím hezčí a zajímavějši věci vyrobí a až se pak nekde potkate tak vam spadne čelist a to jen proto že si vymejšlíte kraviny a on na to slyší :-D držím palečky v další skvělé práci :FINE:
TRAMTADÁ :hura: ...po více než měsíci, utracené strašné spoustě peněz a zešedivění nevím kolika stovek vlasů jsem si dneska přivezl domů nalakovanou kastli. První odstín jsem volil podle vzorníku a byl moc tmavej, navíc metalíza. Nakonec jsem ve firmě Autolaky Hrubý v Brně Juliánově našel pochopení, vybral správnou červenou a bez jakýchkoliv problémů jsem to měl za 4 dny hotový. Takže supér! Snad s tím o Vánocích trochu pohnu.
Naposledy upravil(a) mesany dne 21.12.2012 22:17, celkem upraveno 1 x.
No jo, máš pravdu, okapnice není ani na prvním autě :oops: Nenapadl mně způsob, jak to tam udělat... Děkuju vám všem za chválu a občas i popíchnutí, to povzbuzuje :OK:
Hm, nevydrží.. A stejně se s tím vždycky každej pinoží, jak kdyby to šlo rovnou a navždycky na poličku. Ale vo tom to je... Rudej Baron? Hezký jméno, mně napadla Karkulka :-p Ještě jsem si říkal, že tu rollcage a kostru na plachtu stříknu aspoň černým sprejem, ať se to nehádá s tím zbytkem. Co vy na to?
Naposledy upravil(a) mesany dne 21.12.2012 22:07, celkem upraveno 1 x.