Tak mě dneska napadla další pitomost pro kastle, bude s tím hodně sraního a kabeláže, ale myslím že to půjde. Našel jsem další místo kam něco málo schovat (což je nápověda k odhalení první věci), takže je to možné. Tak doufám, že do 1.1 budou další 3 velký věci hotové :)
možná ovládání navijáku... :D a veškeré elektroniky v autě....např zap vip auta, podsvícení atd... dost expedičáků to tak má... :D
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
No jste blízko. Bude tam něco na skrytí elektroniky, ale co?. Jednu věc co se týče elektroniky dáte, měl jsem to na Cherokeem, druhá je fuknčností na prd a spíš jen na přehlídky, ale zase to je raritka. Ještě jsem jí u nikoho neviděl. Tak co, už tušíte? :)
Noo zvukáč tam bude, správně jste uhodli jednu věc. Už jsem zapojil všechno, jen mám problém s nějakým rušením. Auto při rozjezdu cuká. Možná to bude baterka, ale uvidím. Každopádně na autě je okolo 10m kabeláže, 6 vypínačů, 26 ledek, 8 párů konektorů. A váha auta je na 5,8kg :D
Takže JK je ve fáze, kdy můžu říct, že mám na chvíli hotovo :D Tak posuďte sami. Jen jedna otázka, na co myslíte, že nahoře v tý bedně vynechaný místo? Jak jsem psal, je to na blbost :)