noha píše:Je mi moc líto kluci,ale já nedorazím :cry: máme rodinou oslavu a tejden na to mám předváděčku tak že by toho bylo už moc .Takže si to koukejte užít a hlavně foťte a hooodně moooooc.
To si snad děláte všichni už srandu ne? Pojede nás zase 5 a půl..
dneska je asi nejakej divnej den. Manžela s kámoškou jeli nakupovat a auto (1:1) se rozhodlo že už nepotřebuje 5tý rychlostní stupeň takže holky jeli pekně po dálnici na 4ku. Jen doufám že je to jen vysypaný někde pod šaltrpákou, a oprava bude fofrová a za rozumný peníze. Pěšky se mě na jěštěd nechce :-)
Taky by sme se radi ucastnili akce na Jestedu
Jenom sem nikde nenasel v kolik planujete start a odkud se presne pojede.
Mame to tam docela peknej kousek tak abych moh nejak naplanovat cestu
Diky :)
Škoda Octavia II 2.0 TDi Axial AX-10 - TCS X-Trail - Mercedes G55 @ X-Trail Honcho HPI PRO4 Subaru Drift HPI Formula Ten HPI Blitz FlySky GT3 http://jarin3d.rajce.idnes.cz
Jarin píše:Taky by sme se radi ucastnili akce na Jestedu Jenom sem nikde nenasel v kolik planujete start a odkud se presne pojede. Mame to tam docela peknej kousek tak abych moh nejak naplanovat cestu
sry, tak to sem nejak prehlidnul :oops:
chtelo by to hodit hnedka na zacatek aby se to nemuselo hledat :wink:
dekuji vsem, pokud klapne pocasi dorazime
Škoda Octavia II 2.0 TDi Axial AX-10 - TCS X-Trail - Mercedes G55 @ X-Trail Honcho HPI PRO4 Subaru Drift HPI Formula Ten HPI Blitz FlySky GT3 http://jarin3d.rajce.idnes.cz
Tak panove a take damy samozrejme, asi na tom Jestedu vsichni bidne zahyneme... :D Nechci syckovat ale pokud se nasi experti meteorologove trefi se svou predpovedi, jakoze bych se vubec nedivil, kdyby se tentokrat trefili.. :D Protoze hlasi od pulky tydne snih od 500 metru nad morem !!! :D Takze vyrabejte retezy, kupujte mud slingery, ktery prej na snehu fungujou nejlip a hlavne nekdo vyrobte pluh.. :D Treba ho namontujte na nakyho Unimoga, to by mohlo vypadat dobre.. :D A co treba rovnou sneznou frezu ?!?! :D Ne kecam uz moc.. :D Doufam ze pocasi vyjde a ze se s tou jejich snehovou kalamitou pletou...
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Kuba93 píše:Tak panove a take damy samozrejme, asi na tom Jestedu vsichni bidne zahyneme... :D Nechci syckovat ale pokud se nasi experti meteorologove trefi se svou predpovedi, jakoze bych se vubec nedivil, kdyby se tentokrat trefili.. :D Protoze hlasi od pulky tydne snih od 500 metru nad morem !!! :D Takze vyrabejte retezy, kupujte mud slingery, ktery prej na snehu fungujou nejlip a hlavne nekdo vyrobte pluh.. :D Treba ho namontujte na nakyho Unimoga, to by mohlo vypadat dobre.. :D A co treba rovnou sneznou frezu ?!?! :D Ne kecam uz moc.. :D Doufam ze pocasi vyjde a ze se s tou jejich snehovou kalamitou pletou...
:D Oukej, uz jsem ticho.. :D Moc pekny a hlavne funkcni, otevres okno a odhrnes si snih na chodniku pred barakem, ani venku byt nemusis... :D Ale radsi ho vem s sebou, treba se nakonec bude hodit... :D
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar