Klucí, potřeboval bych poradit. POtřebuju sehnat nějaký disky, který mají cca 70mm průměr (potřebuju, aby šly nasadit na hřídel, za níž je cca 50mm náboj) a nějaký offroad pneu s průměrem do 120mm. Nejlíp se 17 nebo 14mm unašečema. Šířka by měla být okolo 50-60mm. Nevíte náhodou o něčem? Díky
Ahoj chci se zeptat prodavaji se nekde tanky uz postavene nebo jako stavebnici ktere muzou projet vodou bahnem atd? Aby hned po projeti nezdechli... Nebo jestli nekdo ma neco podobnyho :-) diky ;-)
Ahoj, nevíte z čeho udělat čirý skla na kastlu. Vím že to někdo dělal z takový tý průhledný krabice plastový co se dáají na modely aut. Já sem myslel že bych to udělal ze štítu na broušení, myslíte že je to dobrej nápad.
A ještě jedna otázka: nevíte kde se dají koupit paraboly do hlavních světel, aby měli asi 17mm nebo spíš 19,5mm v průměru?? Díky za odpověď
Naposledy upravil(a) nivak dne 06.01.2013 9:38, celkem upraveno 1 x.
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
ja mam predni okno na defu prave z toho stitu na brouseni a ostatni mam z krabicek od cd a mam to prilepeny revelskym lepidlem krome toho predniho to mam nalepeny cernou oboustrankou a zatim to drzi :OK: ;-)
Díky moc, nějaký světla jsem našel: http://www.rc-auta.eu/zbozi/13027/Alu-R ... --1ks-.htm musely by se odříznout ten držák, ale je žlutá a za jeden kus dávat 2 kila se mi nechce, ale průměr je přesně ten co hledám Všechny světla jsou buď moc drahý nebo malý nebo velký.
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...